Φ Leyalfm Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Selamm Arkadaslar radyomuzu dinlemek isterseniz buyrunn... http://www.leyalfm.com/ ...gönlü güzel olan tüm dostlarimiz bekliyoruz... Ayrica bu forumda henüz yeniyim kime ulasabilirim bilmiyorum ama..sayet foruma bir radyo player eklememizi isterseniz radyomuzdan bize ulasabilirsiniz ilginize tsklerr...Bu arada ben dj SaHRa Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Çok güzel başarılar diliyorum size... Alıntı
Φ Leyalfm Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Çok güzel başarılar diliyorum size... Tsk ederiz cok sagolun ... Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Peki istek çalıyormusunuz.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Hayırlı olsun... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Özenerek yapılmış olduğu belli.. gercekten de çok güzel bir sayfa ve calınan eserler.. insanın canı sıkılmıyor ve arka sayfamda şuan devamlı da calıyor.. Emeğinize sağlik sayın Leyalfm Birde şimdi aklıma geldi, eskiden çok yapardım, bilmem sizler de yaparmısınız, radyo dinlerken.. Şuan çalan eser değil......... 2 sonrası bana gelsin Saygılar Alıntı
Φ Leyalfm Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Özenerek yapılmış olduğu belli.. gercekten de çok güzel bir sayfa ve calınan eserler.. insanın canı sıkılmıyor ve arka sayfamda şuan devamlı da calıyor.. Emeğinize sağlik sayın Leyalfm Birde şimdi aklıma geldi, eskiden çok yapardım, bilmem sizler de yaparmısınız, radyo dinlerken.. Şuan çalan eser değil......... 2 sonrası bana gelsin Saygılar Ay canim cok sagol övgüler cok hos bunlari duymak gurur verici ailemiz adina ....istekde yapabilirsiniz üye olarak bekleriz.. Alıntı
Φ Leyalfm Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Hayırlı olsun... Tsk ederim ya cok sagolunn...hepiniz süpersiniz Alıntı
Φ Leyalfm Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Peki istek çalıyormusunuz.. Elbette caliyoruz sagda radyomuz yazan bölümde ..istek paneli var cloud istekler ordan yaziliyor..lakin üyelik gerekiyor bu islem icin ..üyelikde cok basit zaten ...sizz istegin biz calalim:)biz calalim siz dinleyin Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Ay canim cok sagol övgüler cok hos bunlari duymak gurur verici ailemiz adina ....istekde yapabilirsiniz üye olarak bekleriz.. Gercekler sadece Suan calmakta olan eser de cok güzel... Aksam oldu hüzünlendim ben yine.. Gündüzlerimin radiosu artik oldugundan emin olabilirsiniz Gecelerim ama ayrı... Ben şuan buraya birkac satır yazana kadar, diğer eser başlamış bulunmakta... Nasil gecti habersiz o güzelim yillari Bazen göz yasi oldu bazen icli bir sarki Her anini eksiksiz dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzu icimde durur aski ... Hepsi birbirinden güzel gercekten, istekte bulunmaya bile gerek yok bence... Bu değil, bundan 3 eser sonra ki yani 4' ncü benim olsun Alıntı
Φ Leyalfm Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gercekler sadece Suan calmakta olan eser de cok güzel... Aksam oldu hüzünlendim ben yine.. Gündüzlerimin radiosu artik oldugundan emin olabilirsiniz Gecelerim ama ayrı... Ben şuan buraya birkac satır yazana kadar, diğer eser başlamış bulunmakta... Nasil gecti habersiz o güzelim yillari Bazen göz yasi oldu bazen icli bir sarki Her anini eksiksiz dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzu icimde durur aski ... Hepsi birbirinden güzel gercekten, istekte bulunmaya bile gerek yok bence... Bu değil, bundan 3 eser sonra ki yani 4' ncü benim olsun Oyyyyyy oyyyyyyyyyy tamam sekerrr bendende sana süprizz olsun ok ..bu arada ben dj sahra.. selamlar sevgiler benden sana.... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Buradaki yazdiklarimi iletmissiniz, az önce duydum Kendilerine de benden selam ve tesekkürlerimi iletir iseniz ... cok sevinirim Ayrica benim icin calmakta oldugu eser icin de tesekkürlerimi bir borc bilirim.... Armaganiz icin cok tesekkürler büyük bir süpriz oldu bu benim icin simdi.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Adnan Senses Unutulmus birer birer eski dostlar, eski dostlar Ne bir selam ne bir haber eski dostlar, eski dostlar Hayal meyal düsler gibi Ucup giden kuslar gibi yosun tutan taslar gibi Eski dostlar eski dostlar... Harika Birde cok güzel olan bir eseri daha vardir beyendigim.. Nasihat Sahra var ya gecemi bugün aydinlatin, kac gündür gündüzüm bile kapkaranlikti...... eksik olma gercekten Dilerim ki suanki mutlugum, ömür boyunca sende olsun Ahmet Özhan caliyor...... Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 birce çok sevmişş abooooooo 23 saat pc nin başındaydı artık bu radyo ile birlikte 24 saat durmaksızın pc nin başından ayrılmaz Alıntı
Φ Leyalfm Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Adnan Senses Unutulmus birer birer eski dostlar, eski dostlar Ne bir selam ne bir haber eski dostlar, eski dostlar Hayal meyal düsler gibi Ucup giden kuslar gibi yosun tutan taslar gibi Eski dostlar eski dostlar... Harika Birde cok güzel olan bir eseri daha vardir beyendigim.. Nasihat Sahra var ya gecemi bugün aydinlatin, kac gündür gündüzüm bile kapkaranlikti...... eksik olma gercekten Dilerim ki suanki mutlugum, ömür boyunca sende olsun Ahmet Özhan caliyor...... oyyyy canimmm benimmm gelsene sohbet odasina sohbetimiz harikadir ...dileklerin icin tsk ederim .....geceni aydinlat derim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 birce çok sevmişş abooooooo 23 saat pc nin başındaydı artık bu radyo ile birlikte 24 saat durmaksızın pc nin başından ayrılmaz Zaten doluydum akıllı..... son noktayı da sen koydun..... bundan dolayı sana çok teşekkür ederim Sahra Nasihati iletmissin, caliyor suan tesekkür ederim Fakat ben buradan baska yere gitmiyorum burasi evimin bir odasi idi.. idi diyorum gerisi baska baslik altinda.. Alıntı
Φ Leyalfm Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Zaten doluydum akıllı..... son noktayı da sen koydun..... bundan dolayı sana çok teşekkür ederim Sahra Nasihati iletmissin, caliyor suan tesekkür ederim Rica ederim birce seve seve... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.