Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Takip ediyorum o kadar dert etmeyin. Ben Laz'larinda isteklerinde hakli oldugunu söylemisim zaten. Kürt . . . gerekli olmasindan korkuyorum. Türkce ifade ile, Laz'lar da bedel öderlerse ancak "imtiyaz" sahibi olurlar. 3 Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Malesef önceki olaylarida katarsaniz sayi dahada fazla. Ama devlet bazi ser uclarin ekmegine yag sürecek sekilde politika ve . . . Önce kendi demokratik mücadele anlayisinizi sorgulayin ve sonra bakalarininkine bakin. 2 Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Kimse suç duyurusunda bulunulmasın demiyor elbette bir adaletsizlik varsa kim olursa olsun suç duyurusunda bulunulmalı olayı saptırmayın. Ayrıca kendinizde söylüyorsunuz, gerektiği yerde devleti de eleştiriyorum yönetimide, gerektiğinde de yalan yanlış iftiralar atıldığında da savunuyorum. Bunada çelişki denmez. Sizin bugune kadar devleti elestirdiginize dair bir yorumunuzu ya da iletinizi ornek olarak verirmisiniz lutfen? COk merak ettim dogrusu! 3 Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Sizin bugune kadar devleti elestirdiginize dair bir yorumunuzu ya da iletinizi ornek olarak verirmisiniz lutfen? COk merak ettim dogrusu! Siz ya okumuyorsunuz yada okuduğunuzu anlamak istemiyorsunuz. Hemen hatırlayacağın bir eleştirimi yazayım. *Devket tarör olan bölgelere doğum parası ve çocuk parası verirken diğer doğu illerine ve diğer illerimize beş kuruş vermiyor. *Terör olan bölgelerde geri ödemesiz krediler verilirken diğer yerlere verilmiyor. *Bu ekonomide ve işsizlikte gençlerimiz bunalım geçirip işsizlikten dolayı intiharler ederken askerin ve suçsuz insanların kanına girmiş katil pkk teröristleri af edilerek devlet iş veriyor para veriyor. *Bizler her ay tıkır tıkır elektirik su parası öderken,ödemede gecikme olunca elektirik ve suyumuz kesilirken teröre çanak tutanlar ne elektirik parası verir nede su parası. Bunun gibi olaylardan dolayı devleti çok eleştirdim hatta acizlike suçladım. Şimdi hatırladınızmı! 1 Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Siz ya okumuyorsunuz yada okuduğunuzu anlamak istemiyorsunuz. Hemen hatırlayacağın bir eleştirimi yazayım. *Devket tarör olan bölgelere doğum parası ve çocuk parası verirken diğer doğu illerine ve diğer illerimize beş kuruş vermiyor. *Terör olan bölgelerde geri ödemesiz krediler verilirken diğer yerlere verilmiyor. *Bu ekonomide ve işsizlikte gençlerimiz bunalım geçirip işsizlikten dolayı intiharler ederken askerin ve suçsuz insanların kanına girmiş katil pkk teröristleri af edilerek devlet iş veriyor para veriyor. *Bizler her ay tıkır tıkır elektirik su parası öderken,ödemede gecikme olunca elektirik ve suyumuz kesilirken teröre çanak tutanlar ne elektirik parası verir nede su parası. Bunun gibi olaylardan dolayı devleti çok eleştirdim hatta acizlike suçladım. Şimdi hatırladınızmı! Adına terör deyin yada başka bişey Pkk bugün varsa bu Kürt halkının hatası değildir,çünkü Pkk sorun değil sonuçtur,Kürt sorunu 1978'den öncede vardı. Kaçak elektrik,su diyorsunuz,iş kredileri diyorsunuz bunları gözünüz görüyorda o insanların evlerinin yakılıp büyük şehirlere gitmek zorunda bırakılmasını neden hiç işlemiyorsunuz? Elinde hayvancılık ve rençberlikten başka mesleği olmayan bir insan büyük şehirlerde ne iş yapar ne yer ne içer diye düşündünüzmü hiç,yok ama sizin umrunuzdamı nede olsa onlar Kürt... 2 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.