Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl Bilgisayar soğukken sabah ilk açtığımda monitördeki ilk bios ve sistem özelliklerinin yazılı olduğu siyah ekran gelene kadar çok bekliyor önce böyle değildi bilgisayar ısındıktan sonra kapatıp 15 -20 dakika sonra açsam normal açılıyor sorunum yazılımsal olmadığını sanıyorum benim şüpelendiğim ana kart,işlemci veye powersuplay hangisinden olabilir dah önce böyle sorun yaşayan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. CPU Türü Intel Pentium IIIE, 812 MHz (5.5 x 148) Anakart Adı DFI CA63-EN/SN Anakart Çipseti VIA VT82C693A Apollo Pro133 Sistem Belleği 256 MB (PC133 SDRAM) BIOS Türü Award Modular (03/19/01)
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl pc konfigirasyonunu yazmana gerek yok muhtemelen power supply arızalı elektirik akımından en kısa zamanda power supply değiştir board yakabilirsin
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl bıosun ve sistemin eski bu şekilde olması normal birde anakartı yakabilirsin bi gün evden dumanlar yükselirse şaşma
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl bence bıos u bi default et sonradan yeniden dene power dan oldugunu sanmıyorumm uyumsuz parça varsa ondan da yapar yada arızalı bir parça (ıde kablosu cd rom vs)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.