Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Orta yasli ve düzgün giyimli bir adam sessizce kafeye girerek kösedeki masaya oturur. Garsona siparis vermek için beklerken yan masadaki gençlerin kendisine bakarak gülüstüklerini farkeder. Belli ki yakasina taktigi küçük pembe kurdele seklindeki Rozetine gülmektedirler. Bu alayli bakislari görmezden gelen adam, yan masadakilerin bu israrli siritmalarina dayanamayarak elini lacivert ceketinin yakasindaki rozete götürerek, "Bu mu?" diye bakisanlara sorar. Yan masadakiler yüksek sesle gülerek, "Küçük güzel Pembe kurdeleniz lacivert ceketinize pek de yakismis!" Diyerek siritmaya devam ederler. Orta yasli adam bu sözü söyleyen delikanliya dönerek, "Lütfen masama buyrun bunu tartisalim" der. Biraz önce tüm sevimsizligiyle siritan delikanli Sebebini anlamadigi bir utanma ve sikinti hissine kapilsa da Gelip masaya oturur. Adam anlasilir ve yumusak bir sesle, "Bu Rozet tüm dünyada, içinde oldugumuz ayda, kadinlarin arasinda meme Kanseri bilincini yayginlastirmayi ifade ediyor. Ben bu rozeti annemin adina takiyorum" der. Bu açiklama karisinda baskalasan delikanli, "Çok üzüldüm, anneniz meme kanserinden mi öldü" diye sorar. "Hayır" diye cevap verir orta yasli adam ve devam eder:"Annem sag. Küçük bir çocukken kendimi yalniz hissettigim korkulu anlarimda her zaman basimi saklayabilecegm ve huzur bulacagim yumusak bir yuvadir annemin memeleri. Annemin sagligi için dua ediyorum". "Himmm" diye kekeler delikanli. "Bu rozeti karim için takiyorum" diye devam eder orta yasli adam. "Kariniz da herhalde iyi" diye sorar dilekanli. "Evet, evet" der adam "Karim benim için ask ve sevgi kaynagi olmustur her zaman. 23 yil önce sevgili kizimizi beslemistir memesiyle. Karimin sagligi için Allah'a sükrediyorum." "Sanirim kizinizin sagligi için de takiyorsunuz?" "Hayir. Kizimi bir ay önce meme kanseri nedeniyle kaybettik. Yasinin çok genç oldugunu düsünerek ihmal etmis memesinde farkettigi kitleyi. Bu nedenle geç kaldik". Genç delikanli, yüzündeki utangaç ve üzüntülü bir ifadeyle, "Çok üzgünüm efendim. Özür dilerim" der... Orta yasli adam "Kizimin anisina ögünerek takiyorum bu küçük pembe kurdeleyi. Bu sayede çevremdekileri de aydilatabiliyorum. Simdi evine git, karinla, kizinla, annenle konus" deyip cebinden çikardigi küçük pembe kurdele rozetini uzatirken, delikanli öne egilir ve "Yardim edebilir misiniz?" diye mahçup mahçup sorar... "Bir mumun, diger mumu yakarak aydinlatmasiyla kaybedecegi hiçbir sey yotur..." Lütfen bu hikâyeyi Yayarak diger mumlari da aydgnlatgn... Tüm aydinliklar kadinlarin olsun..." Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Çok anlamlı angel teşekkürler paylaştığın için...Benim annemde göğüs kanseri geçirmişti bir bölümünü aldılar,aslında ihmalkarlıktan öyle oldu ,herşeye zaman ve para buluyoruz ama sağlığımızı hep erteliyoruz...dikkatli olmak lazım... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 rica ederim ewt ihmal ediyoruz sağlığımızı başımız ağrımadan doktora gitmiyoruz. ağrıdığında da iş işten geçmiş oluyor zaten bu kanser illeti geldi başımızza gitmek bilmiyor annene geçmiş olsun dilerim sağlığı daha iyidir benim annem akciğer kanserine yenik düştü maalesef hayat ihmale gelmez diyorum Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 teşekkürler bizi de aydınlatııgın için.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 rica ederim ewt ihmal ediyoruz sağlığımızı başımız ağrımadan doktora gitmiyoruz. ağrıdığında da iş işten geçmiş oluyor zaten bu kanser illeti geldi başımızza gitmek bilmiyor annene geçmiş olsun dilerim sağlığı daha iyidir benim annem akciğer kanserine yenik düştü maalesef hayat ihmale gelmez diyorum çok üzüldüm başın sağolsun arkadaşım,kanser zor bir hastalık Allah kimsenin başına vermesin... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 rica ederim ewt ihmal ediyoruz sağlığımızı başımız ağrımadan doktora gitmiyoruz. ağrıdığında da iş işten geçmiş oluyor zaten bu kanser illeti geldi başımızza gitmek bilmiyor annene geçmiş olsun dilerim sağlığı daha iyidir benim annem akciğer kanserine yenik düştü maalesef hayat ihmale gelmez diyorum başınsağolsun canım mekanı cennet olsun ve paylaştığın tşk umarım bunu herkes okur... Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 sevgili angel hikayen çok güzel ve bunu mail yoluyla tüm bayan arkadaşlarıma yolladım ve hepsinden teşekkür mesajları aldım. Başka bu tür yazıların varsa devamını bekliyoruz. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 teşekkür ederim inş Alıntı
Φ lolita Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2010 çok hoş gerçekten bişeyler insanın başına gelmeden değerini bilmek ne kadar güzel.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.