Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ya arkadaşlar geçen gün bi şarkı dinledim.Ama adını bulamıyorum.şarkının girişi jennifer page in its just little crusha benziyor ama bu şarkıyı bi erkek söylüyor şarkıda hatırladığım sözler soon is the sunlight here light for you falan diyo nolur yardım edin :(

Gönderi tarihi:

duu ben bi bakayım

sordun bekle buralardaaa barii :D

Gönderi tarihi:

dediklerinden yola çıkarak ancak 2 şarkı bulabildim ve bir tanesi kel alaka ama güzel şarkı

1- Electric Light Orchestra - Just For Love

2- Jet - Shine On

yani böyle bulmak çok zor ... ben sana desem ki bi şarkı var içinde i love you geçiyor :w00t:gelde bul... aynı bu durumdasın

daha fazla ipucu liitfen

Gönderi tarihi:
  • Yazar

dediklerinden yola çıkarak ancak 2 şarkı bulabildim ve bir tanesi kel alaka ama güzel şarkı

1- Electric Light Orchestra - Just For Love

2- Jet - Shine On

yani böyle bulmak çok zor ... ben sana desem ki bi şarkı var içinde i love you geçiyor :w00t:gelde bul... aynı bu durumdasın

daha fazla ipucu liitfen

Saolasın ben buldum şarkıyı :D starsailor-poor misguded fool ama yinede emeine sağlık :)

Gönderi tarihi:

Ya arkadaşlar geçen gün bi şarkı dinledim.Ama adını bulamıyorum.şarkının girişi jennifer page in its just little crusha benziyor ama bu şarkıyı bi erkek söylüyor şarkıda hatırladığım sözler soon is the sunlight here light for you falan diyo nolur yardım edin :(

As soon as you sound like him

sözler tıpatıp aynı yazmışsın :w00t:

bu çok meşhur ve güzel bi şarkıdır. dediğin gibi başı crush a benzer ama aklıma hiç gelmemişti

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.