Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl bugünde seni çok seviyorum sen benden uzaklarda kimbilir ne yapıyorsun seni unutamıyorum sevgilim çok kez denedim olmuyor hatta bir başkasını sevmeyi bile yapamadım olmadı olamaz sevgilim hiç kimse senin yerini senin sıcaklığını dolduramaz seninle yaşadığım o günleri bana geri veremez o sonsuz mutluluğu tattıramaz seni unutamıyorum sevgilim çektiklerimi hiç kimse bilemez sen bile bilemezsin göremezsin sevgilim sensizken nasıl mutsuz olduğumu bilemezsin en çokda buna üzülüyorum zaten çektiklerimi sana olan sevgimi anlayamadığına bilemediğine üzülüyorum seni unutamıyorum sevgilim
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl unutursun unuttururlar hemde senin bu en güzel duygularını çiğneye çiğneye başarırlar bunu canın fena yanıyor anlamaktayım lakin elden ne gelir sık dişlerini acını içine göm gülümse başaracaksın
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl insan nelere alışmıyor ki bu dünyada onu da unutursun emin ol hatta yeniden bile sevebilirsin tam hayat benim için bitti artık dayanamam dediğin anda bir bakmışsın ki hayatın değişmiş herşeyin en iyi ilacı zaman zaman zaman bırak herşeyi
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Yazar bir saniye bir dakika bile geçmiyorki genede teşekür ederim ilginize
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Hayatımıza erken giren ve bizi mutsuz eden bazıları olmasa... Hiç kimse diye koşullandırmayacaktık kendimizi... Ve hakedilmiş mutluluklardan kaçmayacaktık.... Nefrete dönüştürmeyecektik... Bu güzel günleri bir daha bulamayacağız belkide.. Karşımıza çıkanları, hep geçmişimizle yüzleştirip elemeden aslında içlerinden yeni bir "doğru" bulmaya çalışsak.... Yenileri eskilerin hatalarıyla sorgulamadan yargılamadann.... güzel günleriniz olsun.. aydınlık umutlu gelecekleriniz...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.