Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 Hoşgeldiniz safalar getirdiniz... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2009 hoşbulduk, sagolun s.e.t.h.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Jet gibi bir giriş bekliyoruz sizden, forumun altını üstüne getirip her başlığa mesaj atmak için ne bekliyorsunuz, davranın klavyenize lütfen Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Jet gibi bir giriş bekliyoruz sizden, forumun altını üstüne getirip her başlığa mesaj atmak için ne bekliyorsunuz, davranın klavyenize lütfen ağırdan almayayım dimi aktif olabilirim umarım, dediğiniz gibi... görüşmek dileğiyle... Alıntı
Φ mozaik Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Merhaba.Ben Bora atay Hollandadan yaziyorum.07-01-1943 Kirikkale dogumluyum,emekliyim. Turk sanat muzigini cok seviyorum,bu sebepten buradayim.Belki Turk sanat muzigini seven,begenen arkadaslarla tanisirfikir teatisinde bulunuruz diye dusunuyorum.Saygilarimi gonderiyorum. Iyi vede saglikli gunler dileklerimle.Mozaik Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.