Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bu sefer bir boşluk doldurma sorusu hazırladım ; benzerlerine daha önce rastlamışsınızdır.

Aşağıda yer alan iki ayrı öğenin her biri için, öğelerin sağında ve solunda yer alan üçer harflik boşlukları "aynı üç harfle" doldurarak anlamlı kelimeler elde ediniz (buradaki iki kelime, birbirinden bağımsızdır).

_ _ _ B E _ _ _

_ _ _ M E _ _ _

Örnek: _ _ _ B E _ _ _ için doğru yanıtlardan biri:

DERBEDER

olacaktı.

İkisi için diğer doğru yanıtları da siz bulunuz.

Kolay gelsin...

Gönderi tarihi:

keşmekeş günbegün derbeder sinmesin dinmedin denmeden ... :P:P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

günBEgün

keşMEkeş

güzel sorun için teşekkürler

sevgiler :clover:

Tebrikler DAVET, benim de düşündüğüm yanıtlar bunlardı.

Uğraşı ve değişik yanıtları için yumote'yi de kutlarım :)

Gönderi tarihi:

Tebrikler DAVET, benim de düşündüğüm yanıtlar bunlardı.

Uğraşı ve değişik yanıtları için yumote'yi de kutlarım :)

rica ederim eureka güzel soru güzel cevap açıkçası benim de ilk aklıma gelen derbeder ve keşmekeş idi ancak aynı cevabı yinelemek istemedim başka kelimeler de çıkıyomuş öle işte . tekrar sorun ve tebriğin için tşkkr ederm

Gönderi tarihi:

Bu sefer bir boşluk doldurma sorusu hazırladım ; benzerlerine daha önce rastlamışsınızdır.

Aşağıda yer alan iki ayrı öğenin her biri için, öğelerin sağında ve solunda yer alan üçer harflik boşlukları "aynı üç harfle" doldurarak anlamlı kelimeler elde ediniz (buradaki iki kelime, birbirinden bağımsızdır).

_ _ _ B E _ _ _

_ _ _ M E _ _ _

Örnek: _ _ _ B E _ _ _ için doğru yanıtlardan biri:

DERBEDER

olacaktı.

İkisi için diğer doğru yanıtları da siz bulunuz.

Kolay gelsin...

denmeden

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.