Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor. Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir? NOT=Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. bence ise her zeki insan doğru cevabı verebilir,katil olmakla ilgisi yok Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 bir kere daha cenaze olsun ve o adamı tekrar görsün diye olabilirmi acep Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Tania içinde ki seri katili çıkar Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 hımmmmm emin ol ki ..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Eminim Tania Sırada ben mi farım Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 rahat ol sana bişii yapmam bu arada imzan da en sevdiğim türküdür Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Fantazi kurunca genç kızın,kardeşinin adamın sevgilisi veya karısı olduğunu öğrenmesi aklıma geliyo. Alıntı
Φ alpkanat Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 kızın öldürdüğü kız onun ikiz kardeşiydi.. Tanıştığı genc adam kızkardeşine aşık olunca onun yerine gecebilmek için öldürdü? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 hayır adamı tekrar görmek için onun ki ne de gelir diye bu arada bu cevap başka arkadaşlara aitti sölemek istedim çünkü bu soru da daha önce soruldu lütfen eski sayfaları bi okuyalım diyorum LÜTFEN .......................... Aynı soruları sormayın gerçi o hatayı ben de yaptım ama bu aralar arttı sanki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Bir daha yeni konu açarsam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.