Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 15 yıl slm yeni üye oldum konuyu buraya açmak doğrumu bilmiyorum! ama 40 gb falan verim vardı tek klasör içnde ve virüs girdi galiba:S ve 1.9 mb olarak görüyor.ve silmedim temizleeme yöntemini arıyorum günlerdir.Ah bi olsa dualarımı alırsınız !!!!!!
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 15 yıl Bir programın virüslü olduğundan şüpheleniyorsanız,yapacağınız ilk iş, o an kullandığınız tüm uygulamaları kapatmak,yaptığınız işleri saklamak. Ardından, bir antivirüs programı ilebilgisayarınızı (gerekirse disket(lerin)izi tarayın. Her zaman için,kullandığınız antivirüs programının yeni bir sürümünü elde etmeyeçalışın. Eger bilgisayarınızın sistem alanları da etkilenmişse, bu durumdabilgisayarınızı kapatın. Ardından, bilgisayarınızı "temiz bir sistemdisketi" ile açın. Bu yüzden, her zaman böyle bir disket bulundurmakfaydalı olacaktır Daha sonra, bir virüstarama/temizleme programı ile bilgisayarınızı tarayın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.