Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl KADININ HER GÜN YAPTIĞI ERKEĞİN SENEDE YAPTIĞI ŞEY NEDİR? İmza atmak desem
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl KADININ HER GÜN YAPTIĞI ERKEĞİN SENEDE YAPTIĞI ŞEY NEDİR? ev kadını olarak düşünürsek belki tatil diyebiliriz.aslında pekte tatil yaptıkları söylenemez ama yine de yazayım dedim
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl KADININ HER GÜN YAPTIĞI ERKEĞİN SENEDE YAPTIĞI ŞEY NEDİR? İMZA
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl imza bana mantıklı gelmedi. çalışmıyorsa "tatil" olabilir ya da dırdır yada seni seviyorum demek haha
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl benim tarihim zayıftır yaff kadı imza atıyo muydu hem belkim erkek de senede tarih atıcak nerden biilion?? ıvvıyyy!! irencim ben
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl ya valla birşey dicem ama saçma olcak Kadının hergün Erkeyin Senede Yaptığı şey nedir demişsin Peki Erkek Senede 1 keremi yapıyor yoksa 1kaç defamı ??
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.