Φ serraca Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 merhaba arkadaşlar, ben serra...öğretmenim..elimde çok sayıda kitap var. köy okullarına daha öncede kitap yolladım bu formu görünce elimdeki kitapları burdan iletmeye karar verdim..geneli ansiklopedi olan bu kitapları nasıl ve kimlere ulaştıra bilirim..yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..saygılar.. Alıntı
Φ meruşe Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 merhaba arkadaşlar, ben serra...öğretmenim..elimde çok sayıda kitap var. köy okullarına daha öncede kitap yolladım bu formu görünce elimdeki kitapları burdan iletmeye karar verdim..geneli ansiklopedi olan bu kitapları nasıl ve kimlere ulaştıra bilirim..yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..saygılar.. merhaba öğretmenim...Ben de öğretmenim ve elinizdeki kitapları yeni açılan okulum için almak istiyorum.Şu an kütüphanemizin bu kitaplara ihtiyacı var.Eğer yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler... Reysaş ilköğretim okulu Akse Mahallesi Çayırova/Kocaeli Alıntı
Φ aysenurduran Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 merhaba hocam, ben de şanlıurfa nın bozova ilçesine bağlı kargılı köyünde türkçe öğretmeniyim ve okulumuzun kitaba ihtiyacı var.gerek sizin gerekse yardımda bulunabilecek herkesin yardımlarını bekliyoruz.ayrıca böyle paylaşımcı olduğunuz için de çok teşekkür ediyorum. Alıntı
Φ imrallıköyü Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 merhaba hocam ben Ayfon ili Bayat İlçesi İmrallı Köyü İmrallı ilköğreitm oukulu müdür yardımcısıyım. kütüphanemizde hiç kitap yok malesef. yardımcı olursanız sevinirim. GÖZDE YOLAÇ İmrallı İlköğretim Okulu imrallı köyü bayat/AFYONKARAHİSAR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.