Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Lock, Stock and Two Smoking Barrels Ateşten kalbe akıldan dumana

200px-Lockstock.jpg

Yönetmen Guy Ritchie

Yapımcı Matthew Vaughn

Senarist Guy Ritchie

Müzik David A. Hughes,John Murphy

Oyuncular Jason Flemyng,Dexter Fletcher,Nick Moran,Jason Statham,Steven Mackintosh,Vinnie Jones,Sting

Kardeş gibi büyümüş olan 4 kumarbaz arkadaş Eddie, Tom, Soap(çeviride Sabun ama her kes ona Soup yani çorba derler) ve Bacon (çeviride domuz pastırması) ,Balta Harry Lonsdale ve özel koruması ve katili Büyük Chris (ve onun oğlu küçük Chris).İki salak ingiliz hırsız ve beş kişiden oluşan uyuşturucu kullanan adamlar.Poker lafı Eddie,Tom,Soap ve Baconun en çok sevdikleri şeydir.Her dördü kendi çapında iyidirler kumarda.Fakat garip insanlardan borç alarak,kanunsuz mal satarak,ve polislerden kaça-kaça sokaklarda çalınma mallar satarak para kazanmakta ve biriktirmekedirler.Artık 20 bine yakın paraları vardır.Şimdi dörtlü başına geleceklerden habersiz Balta Harry ile hayatlarının kumarını oynamak isterler ki,işler yolundan gitmez.Aralarında en iyinin Eddie olduğunu düşünen dörtlü,Eddieyi kumara gönderirler.

ve olaylar gelişir de gelişir.

Lock.Stock.And.Two.Smoking.Barrels.jpg

Film hakkında yazılacak o kadar çok şey varki hangi birini yazsam bilemiyorum. Akşam seyrederken yerimde tepine tepine gülmeme ve minik kedimin bana şapşal şapşal bakmasına neden olmuştur bu film. Diyologlar harika, oyunculuklar çok doğal, espriler havada... hangisini yakalayacağını şaşırıyor insan. Biraz rezarvuar kpekleri esintisi görüyorsunuz ama olsun şahsen beni rahatsız etmedi. Çünkü en sevdiğim türdür bu tarz filmler bulmuşken hayatta kaçırmam.Herşeyi bir cinnet paklar diye klasik bir laf vardır ya bu filmde onu görüyorsunuz, nasıl psikopat olunur adım adım anlatıyor.Bide filmde heralde 10 kere seyretsem 10 kez daha kahkahalarla güleceğim vibratörle adam dövme sahnesi var ki sormayın gitsin.Soundtrack ta süper indirdim filmden sonra hemen bangır bangır dinledim bir daha.

Tarantinodan sonra ikinci sıraya boşuboşuna koymadık Guy Ritchie i smile.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.