Φ arman Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Belkide açmamı umursamıyacaktır belkide hoşuna gidecektir bilemiyorum çünkü uzun zamandır aynı forumda yazmamıza ve yakın fikirlerimiz olmasına karşın hiç özel dialoga girmediğim biridir kendisi.. Bunun kendimce sebebleri var elebette ve açıkcası onu asla çözemiyecem.. Çok karmaşık bir sanal dünyası var ama çok net fikirleri var... Yazılarını ouyunca insan ister istemez saygı duyuyor ona en azından benim için bu forumun en aklı başında gerçeklerini yazan isimlerin başında ... Hiç bir zaman havadan sudanda bize eşlik etmesede etmesini hep istemişimdir.. Burada olmasından memnuniyet duyduğum kalemi güçlü bir forumdaşım.. İyiki varsın. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 her yazısı anormal derecede rahatsız etti beni..nazım ustaya olan antipatisi onu daha bi itici kıldı bende...ama yinede nazım ustadan bahsederek bizlere değerlerimize daha çok sahip çıkmamız gerektiğini öğretti.....sağol be bozan...... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 bozan hakkında pek fazla birşey söyleyemiyorum çünkü onu hiç tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim yazıları çok beğenerek okuduğum bir arkadaş.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 her yazısı anormal derecede rahatsız etti beni..nazım ustaya olan antipatisi onu daha bi itici kıldı bende...ama yinede nazım ustadan bahsederek bizlere değerlerimize daha çok sahip çıkmamız gerektiğini öğretti.....sağol be bozan...... hahay yerim gıs seni...tamda benim düşündüklerimi yazmışsın vallahi... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Yukarıda Sevgili Arman'ın iletisini okuduktan sonra oturup biraz düşündüm. Ne kadar güzel tespitler yapmış, beni bir defa daha hayretler içerisinde bıraktı. Doğrudur, bu forumda böyle bir başlığın olduğunu bile şu anda gördüm. Belki daha bilmediğim hangi başlıklar var !! Bu başlık altına ileti gönderen arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdiye değin özel bir mesaj hemen hemen hiç almadım, Tarih-i Fi'de forum ile ilgili bir kaç soruma karşılık Kralx'den mesaj almıştım, yanlış hatırlamıyorsam, Alaturka ve Arman dan da bu yönde mesajlar almıştım, bunun dışında bir kaç tehdit mesajı da aldığımı hatırlıyorum o kadar. Bu ilk oldu, tuhaf bir duygu. Kişi adına açılmış bir başlık. Tedirgin de oldum açıkcası, nedenini bilmeden. Teşekkür ederim Arman. Bu arada Kralx nerelerde acaba ? Çok özletti kendini. Bozan Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 valla buranin en cözülmezlerinden... alem adam vesselam hakaten cok ilginc biri Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Ah Bozan abi ah.. İnanırmısın ben bu forumda yada bu sanal dünyada iki kez duygulandım ve ağladım.. Biri bir kız meselsiydi.. Biride senin şu hemen iki ileti önceki yazdığın mesajdı.. Gerçekten beni çok duygulandırdın abii.. Aramızdaki sevgi ve saygıyı diğer arkadaşlar tahmin edemez.. Beni sormuşsun özledim demişsin.. Ben geldim ama bu kez sen yoksun abi.. (( Forumda tanıdığım eli öpülecek anlı öpülecek tebrik edilecek tek insansın.. Hiç bir yazını kaçırmazdım, hep okurdum.. Senden çok şeyler öğrendim abi.. Birde sevgili Arman'ın benim için açtığı başlığa birşeyler yazmışsın, ona da çok duygulandım.. Bilmiyorum şuan neden yoksun forumda.. ama inşallah sağlık problemi değildir.. Sana karşı en küçük bir yanlış yapmamaya çok dikkat ettim, ama gayri iradi benden sana bir kötülük dokunmuşsa, hakkını helal et.. Sadece forumun değil alemin sen gibi insanlara ihtiyacı var.. Seni tanıma fırsatı olmayanlara şanssız.. Yanlış tanıyanlara talihsiz diyorum.. Umarım tekrar görüşürüz Bozan abi.. Dularım seninle.. Bozan gitti forumun bir direği yıkıldı.. O direk ilim direğiydi.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Ah Bozan abi ah.. İnanırmısın ben bu forumda yada bu sanal dünyada iki kez duygulandım ve ağladım.. Biri bir kız meselsiydi.. Biride senin şu hemen iki ileti önceki yazdığın mesajdı.. Gerçekten beni çok duygulandırdın abii.. Aramızdaki sevgi ve saygıyı diğer arkadaşlar tahmin edemez.. Beni sormuşsun özledim demişsin.. Ben geldim ama bu kez sen yoksun abi.. (( Forumda tanıdığım eli öpülecek anlı öpülecek tebrik edilecek tek insansın.. Hiç bir yazını kaçırmazdım, hep okurdum.. Senden çok şeyler öğrendim abi.. Birde sevgili Arman'ın benim için açtığı başlığa birşeyler yazmışsın, ona da çok duygulandım.. Bilmiyorum şuan neden yoksun forumda.. ama inşallah sağlık problemi değildir.. Sana karşı en küçük bir yanlış yapmamaya çok dikkat ettim, ama gayri iradi benden sana bir kötülük dokunmuşsa, hakkını helal et.. Sadece forumun değil alemin sen gibi insanlara ihtiyacı var.. Seni tanıma fırsatı olmayanlara şanssız.. Yanlış tanıyanlara talihsiz diyorum.. Umarım tekrar görüşürüz Bozan abi.. Dularım seninle.. Bozan gitti forumun bir direği yıkıldı.. O direk ilim direğiydi.. Bu kadar övgüyü hakettiğimi sanmıyorum ama çok teşekkür ederim.. sen literatürü bilirisn sevgili Kralx.. nefsin tabakaları vardır islam tasavvufunda, bunca yıldır okurum bu kadar isabetli insan psikolojisi tahlili görmedim,bilmem. nefsin tabakaları 7 dir. İlkinden değiliz elhamdülillah, yani nefs-i emmare, ama bizler ikincisi olan nefs-i levvamede dolanıp duruyoruz, belki bazan nefs-i mülhimeye çıkıp seyreyliyoruz alemi, ama nefs-i mutmainneyi nefs-i raziyeyi, nefs-i marziyeyi, nefsi kamileyi ancak kitaplardan okuyoruz hiç tadamadık. İnşallah birgün o makamlara da ulaşıp hakka yakin oluruz hep beraber.... Bozan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Açıkçası bıkaç gündür yazılarını okudum ve çok ilgimi çekti.. Her ınsan dünyaya açılan bir penceredir..ama Bozan dünyaya açılan çok farklı bır penceredir,ve o pencereden bakmak lazım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Çok nadir insanlar vardır,ilk karşılaşmanızda bile içinizde derin bir saygı bırakırlar,Bozan gibi... Bozan hayranlarından biriyim,biriyim diyorum en az benim kadar fanatik takipçileri olduğunu biliyorum forumda. En çok keyf alarak okuduğum yazıların sahibi hele şu anlatmak istediğini ve verdiği mesajları biraz ironi ve birazda espirilerle tadlandırması yokmu?Özellikle şu Birbaşı rutbesi ile verdiği muhtırayı okurken kontrol dışı attığım kahkaha,karşı masadan şefimin tuhaf bir şekilde bana bakmasına yol açmıştıda sonrasında yüksek sesle okumak zorunda kalışım,ama iyiki okuşum her okuduğum kişiden tam not aldı.. Bozan iyiki varsın,iyiki burdasın. Sevgiler,saygılar Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.... İnadına SEVGİ.... bozan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Bu şiiri bugun okudum ve sızınle de paylaşmak istedim. Kimliğim Nereden bileceksiniz beni? Basılmadı şiirlerim dergilerde, Çıkmadı resmim gazetelerde. Benim ismim yazılı Bilir misiniz nerde? Bakkalın, fırıncının Veresiye defterinde. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Bu şiiri bugun okudum ve sızınle de paylaşmak istedim. Kimliğim Nereden bileceksiniz beni? Basılmadı şiirlerim dergilerde, Çıkmadı resmim gazetelerde. Benim ismim yazılı Bilir misiniz nerde? Bakkalın, fırıncının Veresiye defterinde. teşekkür ederim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 iyi tatıller,güzel bır yaz diliyorum... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Forumun güzel insanı saygıyla selamlıyorum seni.... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 beni burada hatırlayan sedelina ve marcus'a teşekkür ediyorum.... bozan Alıntı
Misafir karabekir Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Forma ilk dahil olduğumda; avatarındaki bir yandan kendinden emin bir yandan da yüzündeki garip haylazlık işaretleri görülen ihtiyara göz ucuyla, ortasıyla, tamamıyla bakarak düşünmüştüm. İsim, avatara cuk oturmuş demiştim. Sonra da yazdıklarına bakmaya başladım. Dil ve onun kullanılışı zaten benim hastalık alanım. Yazılarını okuyunca, takip edilesi bir kalem dedim. Sonradan sadece üslup değil görüşlerinin de değerini anladım. Girift konular, zor meseleler bu kadar ironik, tatlı, sevdirerek anlatılamazdı. Anlatılabilse de bunu yapacak adamın birçok şeye vakıf olması ve herşeyden daha çok bilgilerinin kesinliği hakkında şüphe taşımaması gerekirdi. Bazen, bir yerde birinden bahsedilir. Sürekli okuduğunuz, bildiğiniz belki de sizden biri olarak telakki ettiğiniz biridir. Belkidesi yok öyledir. Yüzünüze bir tebessüm yayılır, içinizde bir ferahlık bir mutmainlik bir gurur oluşur. Ortaya atılıp onu tanıyorum şurda şunu, burda bunu yapmıştır diyesiniz gelir. Bu bir şereftir. Hocam, sizi tanımak, bilmek, biliyorum, tanıyorum, onunla aynı düşünceye, dine mensubum diyebilmek bizim için onurdur... Selam ve saygıyla... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Forma ilk dahil olduğumda; avatarındaki bir yandan kendinden emin bir yandan da yüzündeki garip haylazlık işaretleri görülen ihtiyara göz ucuyla, ortasıyla, tamamıyla bakarak düşünmüştüm. İsim, avatara cuk oturmuş demiştim. Sonra da yazdıklarına bakmaya başladım. Dil ve onun kullanılışı zaten benim hastalık alanım. Yazılarını okuyunca, takip edilesi bir kalem dedim. Sonradan sadece üslup değil görüşlerinin de değerini anladım. Girift konular, zor meseleler bu kadar ironik, tatlı, sevdirerek anlatılamazdı. Anlatılabilse de bunu yapacak adamın birçok şeye vakıf olması ve herşeyden daha çok bilgilerinin kesinliği hakkında şüphe taşımaması gerekirdi. Bazen, bir yerde birinden bahsedilir. Sürekli okuduğunuz, bildiğiniz belki de sizden biri olarak telakki ettiğiniz biridir. Belkidesi yok öyledir. Yüzünüze bir tebessüm yayılır, içinizde bir ferahlık bir mutmainlik bir gurur oluşur. Ortaya atılıp onu tanıyorum şurda şunu, burda bunu yapmıştır diyesiniz gelir. Bu bir şereftir. Hocam, sizi tanımak, bilmek, biliyorum, tanıyorum, onunla aynı düşünceye, dine mensubum diyebilmek bizim için onurdur... Selam ve saygıyla... Şükranlarımı sunarım, sizleri tanımak da bizim için bir onur ve şereftir. bozan Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Herkes az çok bir veya bir çok insanın yüzünden kötüdür.Emin olun buna........ Her düşüşün altında bir başkası vardır,Ve herkes kendinin mezarıdır. A.Hamdi Tanpınar Huzur adlı eserinden Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Sevgi dolu ve huzurlu Nice Bayramlar gecirmeniz dilegi ile... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun abi.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.