Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 16 yıl Evet arkadaşlar Safak Hosting olarak yine ilkleri yapıyoruz inanılmaz kampanyalar ile hep sizlerleyiz bu gün düzenlediğimiz Reseller kampanyasını sizlere bildirmek istedik. Çok hızlı sunucularımızla ve güvenlk derecesinin en üst sınırda olduğumuz sunucuları inanılmaz kampanyalar ile sizlere sunuyoruz... Şookkkk İnanılmaz Kampanya 1... * 50 GB Web Alanı * 200 GB Aylık Trafik * Linux İşletim Sistemi * Sınırsız E-Posta Ekleyebilme * Sınırsız Subdomain Ekleyebilme * Sınırsız MySQL Ekleyebilme * Özel Name Server * %20 Cpu İzni * Whm (Cpanel) Reseller ve Hosting Yönetim Paneli * Günlük - Haftalık - Aylık Yedekleme * Microsoft Frontpage Desteği * PHP 5.x * MySQL 5.x * Özelleştirilebilir Hata Sayfaları * CGI/Perl * Antivirüs Koruması * Zend Optimizer * ionCube Loader * Türkiye ( Profilo ) Konumlu Yıllık Sadeceee 30 Tl + Kdv **Sunucu Özellikleri ; » Linux işletim sistemi » 2xQuad Core Q6600 2.4ghz işlemci » 8 Gb ram » Sata hdd » 1000 mbit hat hızı Şooookkk İnanılmaz Kampanya 2.. Safak Gold Paketi Safak Bronz Paketi Fiyatına Safak Gold Paketi Sunucu Özellikleri; 3GB Alan 70GB Trafik Sınırsız MySQL Sınırsız Subdomain Sınırsız FTP Hesabı Sınırsız Mail Hesabı Linux İşletim Sistemi 8 Gb ram Sata hdd 100 mbit hat hızı Fiyatına Gelince Sadece Safak Bronz Paketi Fiyatına Yani Sadece 40 TL Bildirmek İstediklerimiz; Evet sevgili üyelerimiz eğer paketimiz size uygun geldi ise hemen [email protected] adresine mail veya msn yolu ile ulaşabilirsiniz. İsterseniz 05063989218 nolu [safak İLHAN] Telefon Numaramızdan Bizlere Ulaşabilirsiniz. veya direk sipariş linkine tıklayıp sisteme üye olup burdan siparişinizi verebilirsiniz. Firma Bilgilerimiz Web Adresimiz : http://www.safakhost.com Mail & Msn Adresimiz : [email protected] Bizlere 7/24 Ulaşabileceğiniz Telefon Numaralarımız : Gsm : 0506 398 9218 Firma Adımız : Safak Hosting ve Web Tasarım Hizmeleri Vergi Dairesi : Küçükçekmece Vergi Numaramız : 4720373497 Yer Sağlayıcı : YS - 1363 Ödemleri Yapabileceğiniz Yer ve Şube PTT Bank İle Rahatlıkla Yapabilirsiniz Tek Hedefimiz Müşteri Memnuniyeti
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.