Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 15 yıl Arkadaşlar ben daha yeniyim ama sanalda hatrı sayılır bi yere sahibim ... www.tarzmanya.net uzun soluklu seviyeli paylaşım yapabilmek hoş sohbet geçirebilecek bi forum açtık hepinizi bekleriz... Ayrıca forumda çalışacak mod. arkadaşlarada ihtiyacım var ilgilenen olursa 90 konu açıp mod. olabilir aranızda olmaktan cok mutluyum saygılar...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 15 yıl Arkadaşlar ben daha yeniyim ama sanalda hatrı sayılır bi yere sahibim ... www.tarzmanya.net uzun soluklu seviyeli paylaşım yapabilmek hoş sohbet geçirebilecek bi forum açtık hepinizi bekleriz... Ayrıca forumda çalışacak mod. arkadaşlarada ihtiyacım var ilgilenen olursa 90 konu açıp mod. olabilir aranızda olmaktan cok mutluyum saygılar... sitenize baktım güzel hoş elinize sağlık başarılı olmasını da dilerim efeemm ben şeyi anlamadım, sanalda hatırı sayılır bir yere sahipmişsiniz.Nasıl oluyor o?İnternet Mahir gibi mi?
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar Şöyle açıklayım efem Bir cok forumda çaleştım şuanda turkıyeynın en buyuk hack platforumlarından birinde çalışıyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.