Φ arman Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Forumdaki ilk dialoga girdiğim arkadaşlarımdan biridir kendisi.. Özellikle insan ilişkileri üzerinde ki yorumları, gerçekçiliği ve sonradan tanıdığımda çok sevdiğim eşiyle beraber Turkish- Media denilince aklıma gelen ilk isimlerden.. Olgunluğu ve hanımefendiliğinden asla taviz vermedi.. Nedense ben onu hep forumun hanımağası olarak düşünmüşümdür. Kilo almak topicinde eşiyle girdileri dialoglara beyılmıştım resmen.. İkisinede mutlluluk ve sıhhat dolu yıllar diliyorum. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 avatarlarına imrenerek baktığım doğal açık sözlü ve çok şeker bir insan.......... mutluluklar dilerim........ Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 forumun ağır ablasıdır kendisi...bir ara cevizinide getirdi ama sonra ikiside kayboldular.dilerimki herşey gönüllerince olur...... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 çok şekersiniz arkadaşlar,beni çok mutlu eden bir topic oldu bu sağol arman,ve görüşlerini yazan arkadaşlarım,hepinizi seviyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 kendisiyle pek fazla dialoğumuz olmadı ama bugün benim yazılarımdan okuyarak edindiği bilgi kadarıyla bana yardımcı olmaya çalışması çok erdemli bi hareketdi... herşey için teşekkürler sağlık ve mutluluk sizinle olsun... Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 mystic river... her zaman dedigim gibi buranin en dobra hatunlarindan biri... her telden calabilen, her yere maydonoz olabilen cinsten, yani cok yönlü, cok renkli arkadasim... hayati cok iyi kavramis, zeki ve güclü bir kadin... sert gibi görünsede, duygu insani .... iyiki arkadasim Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 paylaşımları ile foruma renk katan, can insan...herşey gönlünce olsun.. Not: yemek tariflerinin devamını bekliyorum Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Turkam gelmiş hoş gelmiş leeey leeey lümü lümü leeey Zeynocum öpüyorum sağolasın.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Cimcime hanım çiçekler benden:) Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 kendisi ile pek sık karşılaşmıyorum ama paylaşımları hoşuma gitti her zaman mutlu olman dileğiyle Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 kendisi ile pek sık karşılaşmıyorum ama paylaşımları hoşuma gitti her zaman mutlu olman dileğiyle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Yazılarını severek okuduğum ve herkesçe sevilen bi arkadaş Herşey gönlünce olsun Mystic Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 resimleri hep yeni.. fikirleri anneannem i hatırlatan bir forumdaş memleketim konyaya gittiğim zamanlar ondan çokça görüyorum.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 resimleri hep yeni.. fikirleri anneannem i hatırlatan bir forumdaş memleketim konyaya gittiğim zamanlar ondan çokça görüyorum.. Anneannen kaliteli sağlam sözünün eri bir hatun demekki..Hayret nasıl senin gibi bir torun çıkmış o aileden..Biraz örnek almalısın kaypak olmayan fikirleri bence...Memleketine gelince ,kapıştığım ikinci konyalısın ,ben Allahtan önyargılı bir insan değilim eminim tüm tanıdığım Konyalılar senin gibi değildir...Sen fazla "modern" olmuşsun... Yazılarını severek okuduğum ve herkesçe sevilen bi arkadaş Herşey gönlünce olsun Mystic Çok incesin canım sağol..Senin de herşey gönlünce olsun... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 sende kimbilir nerelerdesin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.