Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Forumdaki ilk dialoga girdiğim arkadaşlarımdan biridir kendisi.. Özellikle insan ilişkileri üzerinde ki yorumları, gerçekçiliği ve sonradan tanıdığımda çok sevdiğim eşiyle beraber Turkish- Media denilince aklıma gelen ilk isimlerden..

Olgunluğu ve hanımefendiliğinden asla taviz vermedi.. Nedense ben onu hep forumun hanımağası olarak düşünmüşümdür. :)

Kilo almak topicinde eşiyle girdileri dialoglara beyılmıştım resmen.. İkisinede mutlluluk ve sıhhat dolu yıllar diliyorum. :clover:

Gönderi tarihi:

kendisiyle pek fazla dialoğumuz olmadı ama bugün benim yazılarımdan okuyarak edindiği bilgi kadarıyla bana yardımcı olmaya çalışması çok erdemli bi hareketdi... herşey için teşekkürler :clover:

sağlık ve mutluluk sizinle olsun...

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

mystic river...

her zaman dedigim gibi buranin en dobra hatunlarindan biri...

her telden calabilen, her yere maydonoz olabilen cinsten, yani cok yönlü, cok renkli arkadasim...

hayati cok iyi kavramis, zeki ve güclü bir kadin...

sert gibi görünsede, duygu insani ....

iyiki arkadasim :)

Gönderi tarihi:

Yazılarını severek okuduğum ve herkesçe sevilen bi arkadaş :)

Herşey gönlünce olsun Mystic :clover:

Gönderi tarihi:

resimleri hep yeni..

fikirleri anneannem i hatırlatan bir forumdaş

memleketim konyaya gittiğim zamanlar ondan çokça görüyorum..

Anneannen kaliteli sağlam sözünün eri bir hatun demekki..Hayret nasıl senin gibi bir torun çıkmış o aileden..Biraz örnek almalısın kaypak olmayan fikirleri bence...Memleketine gelince ,kapıştığım ikinci konyalısın ,ben Allahtan önyargılı bir insan değilim eminim tüm tanıdığım Konyalılar senin gibi değildir...Sen fazla "modern" olmuşsun...

Yazılarını severek okuduğum ve herkesçe sevilen bi arkadaş :)

Herşey gönlünce olsun Mystic :clover:

Çok incesin canım sağol..Senin de herşey gönlünce olsun... :clover::clover:

• 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.