Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl uahahahhaha hemoroid olan arkadaşlara da ileride benim tedavüü taktiklerim olacak
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl Siir guzelmis egzersiz yapmak icinde iyi bir yontem ama unuttugunuz birsey var peki laptopu olan arkadaslar baslarini siiri okumak icin saga sola cevirmeleri gerekiyor ama laptopu olanlar ise baslari yerine laptopu saga sola cevirmezlermi
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl Yazar Siir guzelmis egzersiz yapmak icinde iyi bir yontem ama unuttugunuz birsey var peki laptopu olan arkadaslar baslarini siiri okumak icin saga sola cevirmeleri gerekiyor ama laptopu olanlar ise baslari yerine laptopu saga sola cevirmezlermi o zamanda kas yaparlar
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl Aries sen uzulme bak ben aradim arastirdim sorusturdum bir egzersiz buldum deli firtina bundan boyle bu hareketi yapsin birseycigi kalmaz
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl bacak ağrısı için henüz bulamadım..üzgünüm Allah ırizası için yazıvesin birisiiiii
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl Yazar ağrıları olanlar buraya doktorumuz yakışıklı ağrılara çareler buluyor
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl Aries sen uzulme bak ben aradim arastirdim sorusturdum bir egzersiz buldum deli firtina bundan boyle bu hareketi yapsin birseycigi kalmaz Bunu yapem derkene yerde düğüm oldum gelin çözün beniiiiiiiiiii....
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl internet kullanıcıları için Bana böyle birşey gerekiyordu, cok teşekkürler Bunu yapem derkene yerde düğüm oldum gelin çözün beniiiiiiiiiii....
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl Yazar biraz zor çözülürsün delifırtına rica ederin cloud yardımı olacaksa sevindim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.