Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 15 yıl Çanakkale şehitliği Balıklı göl İzmir Saat Kulesi Meryemana Kilisesi Selçuk Mardin taş evler
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 15 yıl Yazar Peri bacaları Mescid-i Aksa Camii Atatürkün Evi Mostar Köprüsü Hidıv Kasrı
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 15 yıl Yazar Kuleli Askeri Lisesi Atatürk Olimpiyat Stadyumu solda Çırağan Sarayı,Sağda Dolmabahçe Sarayı Galatasaray Lisesi Baştarya 1657 İshak Paşa Sarayı Anıtkabir..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 15 yıl Yazar Haydarpaşa Tren Garı Galata Kulesi Büyük Postane Topkapı Sarayı Ayasofya Sultan Ahmet Camii Mevlana Türbesi ve Camii Sultan Ahmet Camii ve Dikilitaş Sultan Ahmet Camii ve Alman Çeşmesi Yerebatan Sarnıcı
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 15 yıl Yazar Pamukkale St.Antuan Kilisesi Süleymaniye Eyüp Sultan Cami Kudüs Şam Kapısı Kubbet-üs Sahra Hacı Bektaş-ı Veli Külliyesi
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 15 yıl Müthiş bir yetenek bunları yapmak gerçekten.Benim dostumun babasıda bu işlerle hobi olarak uğraşıyo yapıyor da :)Emekli adam şimdi kendini daha çok kaptırdı
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar Müthiş bir yetenek bunları yapmak gerçekten.Benim dostumun babasıda bu işlerle hobi olarak uğraşıyo yapıyor da :)Emekli adam şimdi kendini daha çok kaptırdı hayran kaldım..en ince ayrıntısına kadar işlemişler...özellikle yakın çekim yapmaya çalıştım.. hobide olsa çok sabır gerektirir sanırım
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 15 yıl O kadar net ve temiz cekilmiş ki, insan başını sağa sola cevirdi mi kendisini hemen oracıktamış gibi hisediyor...diğer başliklarınız dahil.. emeğinize sağlık .. paylaşım için teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.