Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yurt disinda yasayan adam karisina bir mail gonderiyor: Sevgili karicigim, bu ay maasimdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen Karisi da ona cevap veriyor, Sevgili askim, Gonderdigin 100 öpücük için tesekkür ederim. Masraflar söyle; 1- Sütçü bir aylik süt için 2 öpücügü kabul etti, 2- Elektrikçi 7 öpücükten sonra anlasmaya razi oldu, 3- Evsahibi kira için hergün 2-3 defa ugruyor, 4- Bakkal sadece öpücüge razi olmadi, ona ilave baska seyler deverdim, 5- Diger masraflar toplam 40 öpücük... Beni lütfen merak etme, daha 35 öpücük bakiyem var ve bu ayi çikarabilirim. Gelecek ay için de ayni yönde mi plan yapmaliyim? Lütfen bilgi ver. Sevgili karin Josephine Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 teşekürler arkdaşlar Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 rica ederim focalım ne demek Alıntı
Φ GoKYuZu546 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 hahahhaha manyakoldumgulmekten ):):) Alıntı
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 çok güzel yaaa yinede yaz... Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 süper biişi yaaa ellerine sağlık vala, beni güldürdün yaaa Allahta seni güldürsün...(Amin) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ........ EmEğE SaYgI....................... Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 kaldığı semt biraz şer....sizmiş...... Alıntı
Φ d-e-e-p Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 uzun zamandır girmiyordum. bi bakim dedim. cok güzel bi fıkra:D yumote sen neden imzani değiştirdin.bu da çok hoş ama eskisi muhteşemdi. üzüldüm valla:( Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 sorma ya imzamı sildiler uyarı aldım neden bilemiyorum ben de onu çok seviyorum bana özgü bişeydi çünkü olsun bu da güzel hoşgeldin Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 yaptıkları vicdansızlık ama yumote... yani benim hayatimda gordugum en iyi imzaydı... ikici en iyide suan kullandıgın vicdansızlar. protesto ediyom sizi. Alıntı
Φ velicanoduncu Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 GEÇENLERDE KADINCAĞIZ BENİDE ARAMIŞTI O KALAN BAKİYE 35 ÖPÜCÜĞÜ VERDİ AMA BEN MALZEMELERİ ÖPÜCÜKLE ALAMADIĞIM İÇİN ANLAŞAMADIM İŞÇİLİK SORUN DEĞİL DEDİM AMA BAKALIM...:)) Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 "angelflower" msj larına gerçekten bayılıyorum. çok teşekkürler. Alıntı
Φ netman Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Daha önce okumuştum ama yine güldüm hehehe Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 muahahhaha....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.