Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 arkadaşlar hala inanamıyorum demin harika bir haber aldım ben ay evet ben teyze oluyorum inanamıyorum yani benim şöyle bıcır bıcır bir yeğenim olacak.. .hala şoktayım biri beni çimdiklesin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gözün aydın diyelim o zaman İnşallah dünyaya sağlıklı bir şekil de gelir Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ay inşallah.... benim kardeşim hamile düşünemiyorum.yani beynim durdu birşey düşünemiyorum yıllar ne kadar çabuk geçiyor. daha düne kadar evcilik oynuyorduk şimdi ise karnında başka bir canlı taşıyor.Allah'ın hikmetini sorgulamamak lazım...kadınların doğurgan olan organına yüce mevlam boşuna rahim dememiş...sanırım saçmalıyorum... hakikaten büyük bir olay Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Allah analı babalı büyütsün.. Sağlıklı sihhatli büyüsün İnşALLAH... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 inşallah bişey soracam yiyeğeni olan herkes benim gibimiydi? Alıntı
Φ mystic river^^ Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 genelde senin verdiğin tepkileri veriyorlar evet:) Allah tamamına erdirsin,analı babalı büyüsün,sağlıklı olsun inşallah... tebrikler.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Haberi ilk aldıkların da evet senin gibi tepki veriyorlardır mutlaka Sanki ben de teyze olmuşum gibi konuşuyorum Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 inşallah sende olursun canım ya manyak bir duygu şu anda işteyim millet bana bakıp duruyor bu kız neden kendi kendine gülüp duruyor diye... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Amin inşallah umarım ömrüm yeter görmeye Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Allah analı babalı büyütsün bacım... gözün aydın... ben teyze olamıycağım için nasıl hissederler bilmiyorum valla Ama hala olduğumda söylerim inş. duygularımı Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 inşallah minnoşum... peki neden senin ömrün yetmeyecekmiş gecem yağmurum... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 çünkü kardeşimle aramda 12 yaş var nerdeyse Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 benim de erkek kardeşimle aramda 12 yaş var zaman geçiyor takma kafanı bir bakacaksın ki sende hala olmuşsun .... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 hayırlı olsun gezgin benim yeğenim yok ama her zaman yeni bebek yeni bir umuttur doğacak olan yeğeniniz şansıyla birlikte gelir inş allah sağlıklı analı babalı büyütsün inşallahhh Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 sağlıklı olur inşallah.........çok gözel bir duygudur....... Alıntı
Φ erzaim Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 sağlıklı olur inşallah benim ikiz yeğenlerim var. sevgileri bir başka oluyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.