Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaşlar hala inanamıyorum demin harika bir haber aldım ben ay evet ben teyze oluyorum inanamıyorum

yani benim şöyle bıcır bıcır bir yeğenim olacak.. :D .hala şoktayım biri beni çimdiklesin :D:D:D:D:D

Gönderi tarihi:

Gözün aydın diyelim o zaman :flowers: İnşallah dünyaya sağlıklı bir şekil de gelir :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ay inşallah.... benim kardeşim hamile düşünemiyorum.yani beynim durdu birşey düşünemiyorum :huh: yıllar ne kadar çabuk geçiyor. daha düne kadar evcilik oynuyorduk şimdi ise karnında başka bir canlı taşıyor.Allah'ın hikmetini sorgulamamak lazım...kadınların doğurgan olan organına yüce mevlam boşuna rahim dememiş...sanırım saçmalıyorum... hakikaten büyük bir olay :o

Gönderi tarihi:

Allah analı babalı büyütsün.. Sağlıklı sihhatli büyüsün İnşALLAH... :clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

inşallah bişey soracam yiyeğeni olan herkes benim gibimiydi?

Gönderi tarihi:

genelde senin verdiğin tepkileri veriyorlar evet:)

Allah tamamına erdirsin,analı babalı büyüsün,sağlıklı olsun inşallah...

tebrikler..:)

Gönderi tarihi:

Haberi ilk aldıkların da evet senin gibi tepki veriyorlardır mutlaka :)

Sanki ben de teyze olmuşum gibi konuşuyorum :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

inşallah sende olursun canım ya manyak bir duygu :D şu anda işteyim millet bana bakıp duruyor bu kız neden kendi kendine gülüp duruyor diye...

Gönderi tarihi:

Allah analı babalı büyütsün bacım... gözün aydın... ben teyze olamıycağım için nasıl hissederler bilmiyorum valla :( Ama hala olduğumda söylerim inş. duygularımı :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

inşallah minnoşum... peki neden senin ömrün yetmeyecekmiş gecem yağmurum...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

benim de erkek kardeşimle aramda 12 yaş var zaman geçiyor takma kafanı bir bakacaksın ki sende hala olmuşsun ....

Gönderi tarihi:

hayırlı olsun gezgin benim yeğenim yok ama her zaman yeni bebek yeni bir umuttur doğacak olan yeğeniniz şansıyla birlikte gelir inş

allah sağlıklı analı babalı büyütsün inşallahhh

Gönderi tarihi:

sağlıklı olur inşallah

benim ikiz yeğenlerim var.

sevgileri bir başka oluyor.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.