Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl merhaba arkadaşlar uzun bir süredir üzerinde çalıştığım sitemin %90 nı tamamlanmıştır. site üzerindeki olumlu yada olumsuz her türlü düşüncenizi iletirseniz sevinirim yeniliğe hazırsanız yenilik sizi bulacaktır. www.yneeds.com
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Üye girişi bölümü sola arama kısmının üstüne kaymış Döviz kurlarının yarısı yok...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Üye girişi bölümü sola arama kısmının üstüne kaymış Döviz kurlarının yarısı yok... hangi browserda bakıyorsun internet explorerda herhangi bir problem olmaması lazım uyarın için ise teşekkürler
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl hangi browserda bakıyorsun internet explorerda herhangi bir problem olmaması lazımuyarın için ise teşekkürler Internet Explorer
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Internet Explorer :lol: :lol: oda güzelmiş ama herhangi bir bozukluk bulamadım maalesef yinede çok teşekkür ediyorum ilgin için
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar IE 8 görüntüsü böyle dostum babacan ben 7 versionunda çalışıyorum aklıma hiç gelmedi 8 versiyonunda bakmak ama bulurum bir çare yakın zamanda ama yardımların için çoook teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Sen de haklısın, 4 baba browser yetmiyormuş gibi bir de versiyonları kontrol, zor ama zevkli işler, kolay gelsin
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Sen de haklısın, 4 baba browser yetmiyormuş gibi bir de versiyonları kontrol, zor ama zevkli işler, kolay gelsin teşekkür ediyorum sitemi ziyaretinden mahrum bırakmassın umarım diceeemm 8 kullanıon neyse Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum ilgin için
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.