Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl böreklerin lightı varmııı????? üühhüüüüh üüühhhhüüüüü bane bane bende yicemmmmm hoşgeldiiiiinnn...
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl http://yemekgunlugum.blogs.com/yemek_gunlu...naklborek_1.JPG pasta ufak oldu ama yine yaparım yaawwww çokk tehlikeli görünüyorlar yaaaaa....ya nerden çıktı şimdi bu börek faslı..insana ağız tadıyla bi diyet yaptırmıyorsunuz haaaaaa
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hoşgeldin................... pırasalı börek olsada yesek...... pırasalı böreği annem güzel yapar. bu gün diyimde yarın getiririm kardeşim
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl BU BÖLÜMÜ YENİ GÖRDÜM.BEN İSTANBULDAN . EVLİ 1 ÇOCUK ANNESİYİM ÇALIŞIYORUM SİZLERLE TANIŞMAK İSTİYORUM HERKESE MERHABA SEVGİYLE KALIN. hoşgeldin geç oldu ama
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Valla bende yeni gördüm çaylaklık işte denmiş ya aynen öyle sonra baktım yazan anne bende anne ama ben daha kıdemliyim .Benim 2 çocuğum var biri 18 yaşında erkek bu sene üniversite sınavına hazırlanıyor diğeri 10 yaşında kız oda yüzme ihtisasta Türkiye şampiyonalarına hazırlanıyor.İstanbul danım.Kitap okumayı sinemaya gitmeyi ve yemek pişirmeyi çok severim.Sadece arkadaşıma yüklenmeyin bende size birşeyler yapabilirim.Zaten tarifler bölümünü de yeni keşfettim.Oraya da arada bir bikaç tarif atarım .Hepinize sevgiler.
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Valla bende yeni gördüm çaylaklık işte denmiş ya aynen öyle sonra baktım yazan anne bende anne ama ben daha kıdemliyim .Benim 2 çocuğum var biri 18 yaşında erkek bu sene üniversite sınavına hazırlanıyor diğeri 10 yaşında kız oda yüzme ihtisasta Türkiye şampiyonalarına hazırlanıyor.İstanbul danım.Kitap okumayı sinemaya gitmeyi ve yemek pişirmeyi çok severim.Sadece arkadaşıma yüklenmeyin bende size birşeyler yapabilirim.Zaten tarifler bölümünü de yeni keşfettim.Oraya da arada bir bikaç tarif atarım .Hepinize sevgiler. Hoş geldin
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Hoş geldiniz.Börekler bi harikaymış doorusu... Ellerinize sağlık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.