Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 SEVGİ >Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki >oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını >mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline >çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye >götürmüş. > >Doktor, çocuğun kırılan >kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve > >çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan >çıkıp gözlerini açtığında,bandajlı >ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, "Babacığım,kamyonuna zarar >verdiğim için çok üzgünüm." demiş ve >sonra babasına şu soruyu sormuş: >"Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?" Babası eve dönmüş ve hayatına son >vermiş... >Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını >işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın. > >Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, >önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve >incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz; genellikle >kişiyle >performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata yapar. > >Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden yapılan şeyler , >insanı sonsuza kadar rahatsız eder. >Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun. Anlayış >gösterin >ve sevin. > Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 sewgi güzel şey....herkes sewsin........... paylaşım için sağol...... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 sabır erdemdir inceliktir sevgidir saygıdır sevgi bunların barındığı yerdir sevgi ile kalın teşekkürler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Sabır sabır sabır Hayatımız boyunca keşke dememek için... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 çok etkilendim sabır her zaman gerekli ama bazen gerçekten insanın sabrı taşıyor bazı durumlarda ama tamiri mümkün olmayan şeyler yaptırmasın allah kimseye Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 hatasız kul olmaz... öfkeyle kalkan zararla oturur... Alıntı
Φ hayata dair Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Şarkısız ve sensiz kaldığım nice akşamlar Gözlerin geçer aklımdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müziği güzelliğinde Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar... Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye Seni görmediğim günler Karanlıktayım, katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nasıl paslanır, bir elma nasıl çürürse İşte öyleyim... Gözleri namuslu namuslu parlar insanların Gökyüzü inadına mavi Yaşamak inadına güzel Bu şehirde sen varsan... 18 yıldır aynı insanı eşimi seviyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Allah bizlerede nasip etsin inşallah 18,28,38...... yıl süren sevgiyi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.