Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Yahu arkadaşlar! asıl meseleye dönelim. kuyuya atılan taşın peşinden neden gidiyoruz, anlamıyorum ki. bırakın milleti sorunlarıyla başbaşa artık. Haklısın aslında rua. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Zorunuza gittiğini biliyorum ama ben Suheda'yım huyum kurusun eğlenmek için buradayım (narsist'sin sen Suheda) bana ilkokul yıllarımı hatırlatarak nostalji yaşattığın için teşekkür ederim. Öyle cımbızlama alıp kopyalanan her haberde,bunu görmeye devam edeceksiniz buna ne denilir biliyormusun?Yanlışı göstermek.. Ama benim burda asıl eleştirdiğim o değildi... Az öncede söylediğim gibi siyasi konulara mudahil olma çabası sürekli oradan buradan seçilip kopyalanan yazılarla olacak iş değildir.. Alıntı ("oradan buradan seçilip kopyalanan yazılar") içermeyen kaç tane başlığın var senin "güncel konular" bölümünde ? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Sevgili Deniz Kızı, Patolon giyen kadına kırbaç cezası veren zihniyeti bir kadın olarak kınıyorum.Yapabildiğim maalesef sadece bu. Sevgili Suheda, Almanya'da yaşanan faşizan olayı bugün yanlış hatırlamıyorsam Milliyet gazetesnin kime ait olduğunu hatırlamadığım bir köşe yazısında okumuştum.Oldukça düşündürücü bir cinayet. Ancak; Ne acılar ne de yanlışlar kıyaslanabilir.Alıntı olarak ifade ettiğiniz bu kadına kırbaç cezası da Almanyada yaşanan bu faşizan cinayet kadar dikkate değer.Lütfen birbirimize ve acılarımıza yabancı kalmayalım. Sevgiler. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Sevgili Deniz Kızı, Patolon giyen kadına kırbaç cezası veren zihniyeti bir kadın olarak kınıyorum.Yapabildiğim maalesef sadece bu. Maalesef ki sevgili mavi kınımaktan başka elimizden gelen birşey yok sevgiler bende de. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Bizler neden herseye cifte standard uygulamaktayiz Sudanda kadin pantolon giydi diye kirbaclaniyor peki ozaman yine sudanda ve diger arap ulkelerinde Erkekler Uzun Elbise giymiyorlarmi peki ozaman onlar nicin elbise giydikleri icin hic bir ceza gormuyorlar ? Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Bizler neden herseye cifte standard uygulamaktayiz Sudanda kadin pantolon giydi diye kirbaclaniyor peki ozaman yine sudanda ve diger arap ulkelerinde Erkekler Uzun Elbise giymiyorlarmi peki ozaman onlar nicin elbise giydikleri icin hic bir ceza gormuyorlar ? Onlar üstün kul! Ne yapsalar yeridir! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.