Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Çok Hoş Sabunlar.. Bu birbirinden rekli ve güzel sabunları değil kullanmak, dokunmaya bile kıyamazsınız... Özel tararımcılar tarafından hazırlanan birbirinden hoş ve güzel sabunlar büyük beğeni topladı. Avrupa'da lüks mağazalarda banyo süsü olarak tasarlanan sabunlar içerisinde birbirinden orjinal modeller bulunuyor. Rengi ve kokusuyla bilinen bütün sabunlardan çok farklı olan bu ilginç sabunlar, banyolarda birer aksesuar olarak kullanılıyor. ...Dikat edin çocuklarınız yemeğe kalkmasın Alıntı
Φ mervecikim Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2010 Harika sabunlar bunlar özellikle pasta dilimi harika görünüyordu. Nerden bulabiliriz bunları ben banyomu dekore etmeye çalıştım. üstünde deniz kabukları olan sepet aldım. Sepetin içine Hobby'den rengarenk aldığım havlularımı yerleştirdim. Misafir için olan havlularımı rengarenk saten kurdeleler ile bağladım. İçlerinede böyle güzel sabunlar koymak istiyorum. Ama bir türlü bulamadım. Sabunları nereden bulabilirim? Alıntı
Φ Çiy.Tanesi Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2010 Harika sabunlar bunlar özellikle pasta dilimi harika görünüyordu. Nerden bulabiliriz bunları ben banyomu dekore etmeye çalıştım. üstünde deniz kabukları olan sepet aldım. Sepetin içine Hobby'den rengarenk aldığım havlularımı yerleştirdim. Misafir için olan havlularımı rengarenk saten kurdeleler ile bağladım. İçlerinede böyle güzel sabunlar koymak istiyorum. Ama bir türlü bulamadım. Sabunları nereden bulabilirim? İstanbulda Mısır Çarşısında varmış galiba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.