Misafir demirefe Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2009 Necati Doğru neyin özürünü dilemiş, anlamadım. Ortada özür dileyeceği bir durum yok. İki ay önce o belge dedikleri şey bir kağıt parçasıydı, kağıt parçasıdır dedik. Çünkü fotokopiydi. Şimdi ıslak imzalı aslı çıktı diyorlarsa bakılacak, aslı ise aslıdır yani, ne diyelim şimdi? Müneccim miydik de aslı olup olmadığını bilelim? Ama o fotokopi bir kağıt parçasıydı, ona dayanarak adam tutuklanamazdı, bu fotokopi borç senediyle bir adama "borçlusun, öde" demeye benzerdi, biz ve Doğru ve genelkurmay başkanı bunu söyledik. Hiç birimiz müneccim değildik, Başbuğ da "bu fotokopidir, aslı araştırılmalıdır, çıkarsa gereği yapılır" dedi mi, dedi. E, sorun nedir? Çıktıysa yapılacak, budur yani! Türkiye bir kaosa adım adım sürüklenmekte, kutuplaştırılmaktadır. Bu ortamda kimsenin kimseye güveni kalmamıştır. Bir kutuplanmış güvensizlik ortamı yaratılıyor, çünkü bulanık suda balık avlamak kolay olur. Bu bulanık ortamda hiç bir şeye güvenmek güvenli değil, ne ıslak imzaya, ne bilirkişi raporuna. İşin vahameti burda. Hiç bir şeyin komplosunun hazırlanmamış olmadığına güvenemeyeceğimiz bir ortama giderek daha fazla sürükleniyoruz. Fakat o zaman da dedik. Sözü edilen belge kargaları bile güldürecek abukluklar içeriyor. Aynen bu bitirilmek istendiği iddia edilen zevatın kanalında gizli kamera çekimi diye yutturulan uydurma senaryolar gibi zeka düzeyi fazlasıyla düşük. Çok şüpheli, çok fazla şüpheli bir belge. Zulaya CD atma ve "bulduk" diye çıkarma komedileri filan da gördüğümüz için, hiç bir şeye inanmaz olduk. Bu iş kendi yaptığı işi karşı tarafın da yapacağını kurgulama işinden başka değil bence. Cemaatin evine zulaya silah atacak da ondan sonra "ahana bulduk, bunlar Fettullahçı terör örgütüymüş" diyeceksin! Bu iş öyle zulaya CD atıp da bulmuş gibi yapmaya benzemez! Adamlar böyle bir komplo yapılsa diye bakışıyorlar, göğü yere indirirler, Ergenekon'a, olanın üç katı daha sanık çıkar yahu! Ne komediler yaşıyoruz be, vay canına... Demek bu günleri de görecektik. Böyle bir komplonun tutmayacağını çocuğa sorsan söyler... Bunu karargah planlıyacak ha! Hiç güleceğim yok... 1 Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2009 Biri terörden ömür boyu hapis cezası onaylanmış..diğeri..Anayasa Mahkemesinin 11 üyesinin 10 unun kararıyla ''İrticai faliyetlerin odağı'' diye hüküm giymiş bir partinin lideri..bu ikisi,bu açılım tiyatrosunun baş aktörleri.. hayat zaten bir tiyatro Sn.Demirefe.. 1 Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 açılım tiyatrosunun baş aktörleri.. Çok değerli dayı; ülkemiz gerçekten bir kırılma yaşıyor. Bu çok açık. Akşam şu ünlü Nefes filmini izledim. Çok önemli mesajlar içeriyor, gerçekten çok iyi bir analiz. Ama böylesi önemli ve ciddi bir toplumsal analizin son derece galiz küfürlerle bezenmesi hayret verici. Bu gölgenin bu filme düşmemesi gerekirdi. Ben bunu toplumsal kırılmanın bir göstergesi olarak algılıyorum. Artık kırılma noktasına geldik, bu bükülmeyi tolore edecek esnekliğimiz kalmadı. Öfkemizi küfürlerle dışa vurma, patlamanın ilk aşaması, kırılmanın ilk çıtırtıları. Filme gitmeden önce Kızılcahamam'da açılan şehitler ağacını gördüm. Dile kolay; ağacın tüm dallarını dolduran tam otuz bin tane şehit künyesinin rüzgarla birbirine çarparak şıngırdamaları dayanılır bir şey değildi. Biz yine iyi dayandık, iyi kırılmadık. BU TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE AÇILMIŞ BİR SAVAŞTIR. BU BİZİ YIKMAK, BİTİRMEK İÇİN AÇILMIŞ BİR SAVAŞTIR. BUNU BAŞKA BİR ŞEY OLARAK GÖSTERMEK İSTEYENLER HAİNDİR! 1 Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 BU TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE AÇILMIŞ BİR SAVAŞTIR. BU BİZİ YIKMAK, BİTİRMEK İÇİN AÇILMIŞ BİR SAVAŞTIR Aynen katılıyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.