Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl Patron Forum http://www.patronforum.com Patron Forum, Teknoloji, Bilgisayar ve internet konularinda ziyaretcilerine destek veren,sorunlarin cozumune yardimci olan paylasim sitesi Site Ağırlıklı Olarak Bilgisayar teknolojisi Driver Recovery KOnularında Destek Vermektedir. KArmaşık sorunlara teknik çözüm üretebilen bulunamayan driver konusunda yardımcı olan uzman arkadaşların yönetimde bir sitedir. Forum SAyfası olması sebebi ile gereksiz konularda mevcut ister istemez. Teknik konularda takıldığım Sorunları yazıp görüşler doğrultusunda sorunlarımı çözebiliyorum bu sitede Patron Forum, Teknoloji, Bilgisayar ve internet konularinda ziyaretcilerine destek veren,sorunlarin cozumune yardimci olan paylasim sitesi.
Gönderi tarihi: 2 saat önce2 saat Yaklaşık 15 yıl önce patronforum.com’u aktif kullanan biri olarak bugün bir yerde adını görmek beni gerçekten duygulandırdı. O dönemler internet daha samimiydi; soru sorar, cevabı gerçekten bilen birinden alırdık. Birçok konuda hem bilgi edindik hem de güzel dostluklar kurduk. Saatlerce başlık okuduğumuz, çözüm aradığımız, bazen sadece sohbet ettiğimiz çok anımız var.O yüzden şunu bilmek çok güzel: patronforum’un ruhu tamamen kaybolmadı. sorbilene.com adıyla yayın hayatına devam ettiğini öğrenmek eski bir kullanıcı olarak beni mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkürler. O günlerin bilgi paylaşımı ve samimiyetini hatırlamak bile insana iyi geliyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.