Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar forum sitesi aradım ilgimi çeken yer burası oldu.Ondan konuyu yanlış yere yazdıysam özür dilerim.Ama bilgisayar hakkında genel bi başlık bulamadım.Nese ben sorunumu anlatayim.Bilgisayara bişi yükeleyeceğim zaman (Quake 4 , PhotoShop CS2 , Daemon Tools vb.) sadece bunlar deil bi hata veriyo.Hata şu :Windows Installer hizmetine erişilemedi.Güvenli modda çalışıyor olmanızdan veya Windows Installer hizmetinin doğru yüklenmemesinden kaynaklanabilir.Destek sorumlunuza başvurun. die bi yazı çıkıyo ne yapmam gerekiyo acaba ? (Format atmak istemiyorum)

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar forum sitesi aradım ilgimi çeken yer burası oldu.Ondan konuyu yanlış yere yazdıysam özür dilerim.Ama bilgisayar hakkında genel bi başlık bulamadım.Nese ben sorunumu anlatayim.Bilgisayara bişi yükeleyeceğim zaman (Quake 4 , PhotoShop CS2 , Daemon Tools vb.) sadece bunlar deil bi hata veriyo.Hata şu :Windows Installer hizmetine erişilemedi.Güvenli modda çalışıyor olmanızdan veya Windows Installer hizmetinin doğru yüklenmemesinden kaynaklanabilir.Destek sorumlunuza başvurun. die bi yazı çıkıyo ne yapmam gerekiyo acaba ? (Format atmak istemiyorum)

arkadaşım kullanmakta olduğun sistemin ne olduğunu bilmediğimden XP professional SP2 kullanıyormuşsun varsayarak söylüyorum.

1) işletim sistemi yüklenirken tercihli yüklemeler yapılmamış olabilir,

2) Explorer güvenlik ayarların yüksek seviyede olabilir,

3) sisteminde çökme olabilir.

çözümler;

1) SP2 CD si bulup kurulumu yenilemeye gerek kalmadan tercihli yüklemelerden faydalanabilirsin

2) internet özelliklere girip varsayılan güvenlik düzeyini orta(medium) ve gelişmiş özelliklerden de varsayılanı yükle yapabilirsin

3) eğer daha önceden download yapabiliyorken şu anda veya yakın zamandan beri download yapamıyorsan sisteminde bir çökme meydana gelmiş demektir bunun için başlat=> yardım masası=>sistem geri yükleme seçeneğine git ve sorunun başladığı zamandan önceki bir zamana geri yükleme yap düzelecektir.

eğer bunların hiç birisi de işe yaramıyorsa ozaman tek çaren uzman bir kurulumcuya gidip format attırman gerekir

kolay gelsin

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.