Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 16 yıl Öss bitti !!! Istediginiz bolumu kazanamadim veya yeterli puani alamadim diye uzulmeyin. Simdi Malezyan’nin YOK tarafindan taninan en seckin universitelerinde egitim gorme firsati elinizin altinda. En az iki yabanci dil ogrenerek dunya standartlarinda ancak Turkiye’den bile uygun fiyatlarla (donemlik 550$) egitim gormek istiyorsaniz www.malezyadaegitim.com yardim icin sizi bekliyor. Sorulariniz veya telefon / skype randevusu almak icin [email protected] adresine adiniz , soyadiniz , telefon numaraniz , ayrintili sorunuzu ve egitim gecmisinizi ekleyerek e-posta ile basvurabilirsiniz.
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 16 yıl Yazar UMS (Malezya Sabah Universitesi) Malezya'nin dogal kaynaklar acisindan en zengin, tropikal ve turistik bir adasi olan Borneo'da yer alan Sabah Eyaletinin resmi devlet universitesidir. Universite YOK tarafindan taninmakta, belli sartlar altinda tum lisans dallarina denklik verilmektedir. (Tip, tarih gibi biriki bolum haric). Su anda (1'i mezun) 7 Turk ogrencinin okudugu Malezya Sabah universitesi deniz kenarida adeta bir tatil koyunu andiran havasiyla Malezya'nin en guzel ve buyuk kampusune sahip universitesidir. En populer ve iddali bolumleri arasinda Uluslararasi Ticaret (Isletme), Turizim Yoneticiligi, Otel Yoneticiligi, Deniz Bilimleri, Tropikal ormancilik, Yazilim ve Grafik, Psikolojik danismanlik, ingilizce ogretmenligi... yer almaktadir. Cok anlayisli bir atmosferin sahip oldugu kampuste Postaneden stadyuma, bankalarda ucretsiz internet odalarina kadar her turlu imkan ve tesis bulunmaktadir. Tek eksigi olimpik yuzme havuzu olan UMS'in zaten altin kum sahili ve deniz sporlari kompleksi oldugu icin bir havuza ihtiyaci da yoktur. Kayit icin ingilizcesi ileri duzeyde olan arkadaslar dogrudan universitenin resmi sitesi olan www.ums.edu.my adresinden basvuru icin bilgi edinebilirler. Ingilizcesi yeterli olmayan arkadaslar ise UMS'in resmi Turkiye ve Dogu Avrupa temsilcisi olan Yeni Ufuklar kanaliyla gerekli bilgiyi edinebilirler. (Yeni Ufuklar'in resmi temsilciligi konusundaki bilgi email/telefon ile universitenin UMS-Link departmanindan herhangi bir calisana (Mr Zulherry) veya "international relations" bolumunden Ms. Dewi veya Ms. Nona'ya sorularak dogrulugu teyit ettirilebilinir.) Malezya'da devlet destegi ile calisan Yeni Ufuklar (www.malezyadaegitim.com) ilgili ogrencilere UCRETSIZ danismanlik ve rehberlik hizmeti saglar. Devlet universitesi olmasi bakimindan her ogrencinin basvurusu kabul olmamakla beraber, mevcut basvuranlarin kabul orani %80'in uzerindedir. Kabul edilen ogrencilere Yeni Ufuklar Danismanlik (universitenin odenegi ile) 3-5 gunluk adaptasyon gezi ve bilgilendirme hizmetini yine ucretsiz saglamaktadir. Okulun lisans bolumlerinin donemlik (Bir sene 2 donem olmak uzere) harclari ortalama 2000 Ringit (550 $), yuksek lisans harclari ise donemlik 2750 Ringit (760 kadardir. Ingilizcesi yeterli olmayan ogrencilerin hazirlik sinifi harci (1 senelik) 10,766 Ringit (3000$) kadardir. Tum hazirlik sinifi icin yurt ucreti 3000 Ringit(750 $), Lisans egitimine baslayan ogrencilerin 1 senelik yurt masraflari ise 1600 ringit ( 450 $) kadardir. Hazirlik sinifi okuyacaklar icin son basvuru Eylul ayindadir. Hazirlik okumayi planlamayan ogrenciler icin ise son basvuru Nisan ayindadir. Hersenin Temmuz ayinda lisans egitimi baslamaktadir.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.