Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2003 21 yıl Selam arkadaslar; Ben mesco, bundan yaklasik 2 hafta once esimle birlikte Newyork'a geldik. Dun de bir tanidiklarin tavsiyesi ile Newjersey'e yerlestik..... 8) Bizde Green Card talihlilerindeniz. Amerika'ya gelisimden once 7 yil Polonya'da yasadim. Orada bir gece kulubunde barmenlik yaparak geciniyordum. Ve esimle birlikte bu maceraya basladik.... Newyork'ta kendime bir restaurantta bir is bulmustum fakat esime is bulamadigimiz icin Newyork'tan, Newjersey'e tasinmaya karar verdik..... 2.5 hafta oldu bizler hala bir is bulamadik. Ingilizce'yi pek o kadar bilemememiz bizim icin cok buyuk bir engel is bakimindan..... Burada bu ulkede dil bilmeden, hic olmazsa yasam masraflarimizi kurtaracak gecici bir is bulunamazmi? Dil bilmeyince bu kadarmi zor? Bu konularla ilgili herhangi bir fikri olan varsa, veya onerisi olan varsa lutfen bana yazsinlar.... :cry: :cry: Simdiden herkeze tesekkur eder, artik devamli bu forumda bulusmak dilegiyle hoscakalin...... Selamlar Mesco....!
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2003 21 yıl Selamlar mesco, foruma vede ABD'ye hosgeldin. Ben Houston'da ogrenciyim. Buradaki Turk populasyonu oldukca iyi. Hava sartlari da Ney York bolgesine oranla daha ilimli, kar asla yagamaz... Bizim Houston'daki Turkler olarak bir organizasyonumuz var. ATA-Houston. Eger Houston'a tasinmayi dusunursen kendileri sana is bulmak da dahil bircok konuda yardimci olabilirler. Sitelerine bir bak istersen... http://www.atahouston.org/ Her konuda basarilar.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.