Φ akay Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 ben adanadan akay.. bu formu nasılmı buldum bundan öncesinde başka bir forma üye olup orada yazılarımı paylaşmak istedim herkesle. ama beklediğim gibi çıkmadı garip bir forumdu . bende sinirlenip kendime başka bir forum aramaya başladım ve google beni bu foruma yönlendirdi. şu an için burada olmaktan mutluyum zaman ne gösterir bilinmez nede olsa evet kendimi tanıtayım biraz. teknik ressamım hemde işkolik olanlarından.herşeyden önemlisi yaşamayı seviyorum.tüm insanları anlamaya çalışarak ve bu deneyimlerle yazılar yazmaya çalışarak yaşayıp gidiyorum işte. şimdilik hepsi bu . Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Akay hoşgeldin Hem Adana hem de Teknik ressam tesadüflere inanmam Alıntı
Φ akay Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 evet öyle ama bu nasıl bir tesadüf oluyor açıklarmısın.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Birincisi hemşeriyiz İkincisi tanıdığım bir teknik ressam var ve adı da Akay sence? Alıntı
Φ akay Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 sen kimsin peki ? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 yok o kadar da değil artık Alıntı
Φ akay Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 tanıdığını hiç sanmıyorum arkadaşım. aksi olsa mutlaka seni tanıyabilmem adına bişey diyebilirdin. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 h.g adanalı... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Selam akay, meslegini severek yapman hosuma gitti.. aramizsa sen ve tüm diger arkadaslar hosgeldin.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 hooşgeldinn pişman olmiceksin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.