Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 16 yıl Yağlıboya tablomu fırça kullanmadan ellerimle yapıyorum (portre çalışması) resimlerim beğeniliyor ama bakış yönüne göre parlamalar oluyor ve resmin görünümünü bozuyor. bu hususta bilgisi olanlardan yardım bekliyorum,ilgileneceklere şimdiden teşekkürler.
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar Yüzeyini cilalaman lazım diye biliyorum... Pardon bitmiş olan resim nasıl ve ne ile cilalanır,o zaman daha çok parlamazmı? Teşekkürler.
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2009 16 yıl Pardon bitmiş olan resim nasıl ve ne ile cilalanır,o zaman daha çok parlamazmı? Teşekkürler. Cila, yağlı boya resmin renklerinin solmasını da engeller. Yağlı boya malzemelerini aldığın yere bir sor bakalım, bulunması lazım diye biliyorum her satılan yerde...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar Cila, yağlı boya resmin renklerinin solmasını da engeller. Yağlı boya malzemelerini aldığın yere bir sor bakalım, bulunması lazım diye biliyorum her satılan yerde... teşekkürler soracağım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.