Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Seni seviyorum cümlesi ideolojik açıklanır mı ? açıklanır.

I love you (İngilizce)

Ich liebe dich (Almanca)

Je t’aime (Fransızca)

Ya tebya lubliu (Rusça)

Kimi o ai shiteru (Japonca)

Ti amo (İtalyanca)

Ek Het Jon Leef (Afrika)

Nine Ko Ngachitde; Chit Pa De (Burmaca)

Ngor Oi Ley (Kantoca)

T’Estimo (İspanyolca-Katalanca)

Akoo (Eskimo dili)

Mina Rakastan Sinua (Fince)

Tha Gradh Agam Ort (Galce)

Se Erotao (Klasik Yunanca)

Maney Tamari Satey Pyar Che (Gujaratça)

Aloha İ’a Au Oe; Aloha Au La O’e (Hawaii dili)

Ani Ohev Otach (İbranice)

Mai Tumaha Pyar Karta Hu (Hintçe)

Aishite İmasu (Japonca)

Ngo oiy ney a (Çince)

Yukarıdaki haberi yapan zihniyet nedense Türkçeyi bu dilller arasında saymamış. Elbette bir dili konuşan sayısı dikkate alınmamışbu sıralamada fakat ne dikkate alınmış öyleyse.

1. Ek Het Jon Leef (Afrika) Afrika diliymiş. Yok ya hangi afrika afrikada konuşulan tıkırtıdilleri dahil yüzlerce dil var hangi afrika ? Kuzey afrikada Arapça, berberice var nerede bunlar ? Hangi afrika güneyde bir yığın afrika dilinden hangisi bu ?

2. Ani Ohev Otach (İbranice) Milyonların konuştuğu Arapça on binlerin konuştuğu ibranca var. Var da hangi ibranca kitap ibrancası mı ? devrim ibrancası mı ?

3. Haberi yapan Türklerin dili zaten yok neden 300 milyon sevmeyi bilmiyor mu bu dünyada ?

Rezalet ..

Gönderi tarihi:

şimdi arkadaş ben konuyu anlayamadım bu nedir nerde yayınlanmıştır ve seni niye bu kadar kızdırdı bi açıklamasını yapar mısın

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.