Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

İŞTE MÜSLÜMAN BUDUR !

Müslüman,

İslâmi zihniyete

ve İslâmi nefsiyete sahip olduğu zaman,

kendinde merhameti ve sertliği,

takvayı ve nimetleri bir arada toplayabilen,

hayatı doğru bir şekilde anlayan,

gerektiği kadar dünyaya yönelen,

ahireti kazanmak için bütün gücüyle çalışan

aynı anda hem asker

hem de lider olmaya elverişli şahsiyet olur.

Ona ne dünyaya tapanların sıfatları,

ne Hint çilekeşliği (fakirliği)

ne de dünyadan elini eteğini çeken kimsenin hali etki edebilir.

O,

cihadda kahraman iken

aynı zamanda mihrabın dostudur.

Güçlü olduğunda da mütevazidir.

Liderlik ile fakihliği,

ticaret ile siyaseti bir arada barındırır.

Onun özelliklerinin en üstünü

onu yoktan yaratan yaratıcısı Allah'ın kulu olmasıdır.

Bunun için onu,

namazında huşuda,

yüreği Allah korkusu ile dolu,

boş sözlerden yüz çeviren,

zekâtını veren,

gözünü haramdan çeviren,

kendisine verilen emanetleri muhafaza eden,

ahdine vefakâr,

verdiği sözü yerine getiren

ve Allah yolunda cihad eden bir kimse olarak bulursun,

İşte Müslüman budur.

İşte mü'min budur.

İnsanı,

insanoğlunun en hayırlısı kılan,

İslâm'la yoğrulmuş İslâm şahsiyeti işte budur

(Şeyh Takiyyudin en-Nebhanî, İslam Şahsiyeti I)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

TÜRBAN:siyasi malzeme yapilmistir. Ülkemizde politikacilar tarafindan türban takan müslüman, takmayan kadin ve kizlarimiz ise kafir algilamasina sürüklenmislerdir. Bu durumda siyasal arac oluyor mu olmuyor mu.

Elbette siyasal bir simge olmustur artik.

Gelelim türban özgürlügüne: Ünivst kizlarimiza bu özgürlük verildiginde ne olur biliyor musunz? Dinin dokunulmaz tabu olmasi nedeniyle bir süre sonra türbanli ögrencilerle türbansiz olanlari ayrilacaklardir, biri birleriyle konusmaycaklardir. Cünkü türbansiz ögrenci, dogal olarak okul bahcesinde erkek arkadasinin elinden tutacak, ya da öpecektir. Bu son derece insani ve güzel bir davranistir. Olayi gören türbanli kizlar ise, gördüklerine imrendikleri halde yavas yavas kontagi keseceklerdir. Okulda guruplasmalar kacinilmaz olacak, ve türbanlilar cogalmak isteyeceklerdir. Neden? Türbansizlar okulun ahlakini bozdugu sanisi ile tabi ki.

Ramazanda türbansiz kizlarimiz, kantinde okul bahcesinde caylarini icerken, digerleri kiyida kösede aksami bekleyeceklerdir. Bu ayrisma giderek iki gurup arasi düsmanliga dönüsecek, bir süre sonra türbanli kizlarimiza yardimci olmak amaci ile üniversite kapilarina sakalli gencler gelecek giren cikani kontrol etmeye baslayacaklardir.

Din dokunulmaz oldugu icin güvenlik yetkilileri ve okul idarecileri esnek davranacaklar, bunun ardindan sakalli gencler okul kapisindan türbansiz girenleri tehtid etmeye, korkutmaya baslayacak.

SÖZÜN GELIMI, Eger benim üniversitede okuyan sevgili kizimin bacagina bir sopa vuran sakalli yobazin, yemin ediyorum tutup sakallarini tek tek yolup, cübbesini agzna tikarim.ben cumhuriyet cocuguyum ve yobazliga asla prim vermeyecegiz.

Eee sakalli gencler bu kontrolü yaparsa, demokrasi savascilari aydin genclik bos mu duracak? Elbet onlar da örgütlenip saldiracaklar. Gördünüz mü olacaklari?

Ben yillar önce sultan ahmette sakalli genclerin ellerindeki ince kirbac gibi sopalarla kot ve etek giymis kizlarimizin bacaklarina vururken polisi seyrettigini gördüm. Igrencti.

Iste türban özgürlügünün ülkeyi getirecegi facia bu.

akilli yargi ve ünivrste yönetiminin korktuklari sey de bu.

TÜRBANI BIR GÜNDE TAKAR, BIR ÖMÜR CIKARAMAZSIN.

TÜRBANIN SERBEST BIRAKILMASI, ÜLKEDE DIN VE CUMHURIYET TARAFLARINI KARSI KARSIYA GETIRMEK VE ÜLKEYI ICTEN BÖLMEK.

BUNU ****** MILLIYETCILER, HAALA ANLAMAMAKTA DIRENIYORLAR,ONA SASIYORUM.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.