Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Doğduk,büyüdük birer yetişkin olduk,ha şimdi bir ayağımız çukura inecek doğduğumuz andan beridir bu adamları izliyoruz.. Sıkıldık ama yeter artık yeni yüzler akıcı diksiyonlar genç sesler duymak istiyoruz.. Kendimizi bildik bileli aynı yüzleri görmekten gına geldi,çekilsinler efendim köşelerine emekliliğin tadını çıkarsınlar ne doymaz gözleri var anlamadım fosilleştiler hala bir ısrar bir ısrar ekranın karşısındalar.. Ne botoksları fayda ediyor nede artık titreyen seslerini gizleyebiliyorlar.. Şimdi efendim birileri bana yüzlerce haber kanalı var onları izle diyecek yok efendim ben bu adamlardan sıkıldım,yılların getirdiği bir alışkanlık 4 kanal arasında gezinerek haber izlerim..birinden ötekine.. Şuan en çok beğendiğim kanal 7 nin haber bülteninin sunan Erhan Çelik hem göze hitap ediyor hem kulağa birde NTV de bir-iki bayan var çok beğendiğim sanırım birinin adı Esra Sert diğeri gece haberlerini sunuyor onun adını bilmiyorum.. Velhasıl efendim ölürkende bu adamları ekranda görürsem kumandayı kırıp öteki tarafa öyle gideceğim..
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Rating çıkarlarının buna paralel olarak reklam gelirlerinin ön saflarda tutulduğu zamanımızda, kanallara rating kazandırıcak kişileri, yani 70 yaşını aşmış malum kişileri tv kanallarında haberleri sunuyorken görmek pek şaşırtıcı değil... Buna en iyi örnek; varolan 5 büyük ulusal kanalı düşünücek olursak, bunlardan üçünün Anchorman'i 70 yaşını aşmış ve yıllardır tv kanallarında haber ya da tartışma programları sunmuş kişiler ve hergün ratingleri alıp götürüyorlar... Diğer iki büyük ulusal kanalda ise, birinin anchorman'i bir haber kanalından revize edilerek anahaber anchormanliği görevine getirildi ve kanalın anahaber ratingleri yerlerde sürünüyor. Diğer kanaldaysa bir anchorwoman var, daha önce nerede çalıştığını vs. bilmiyorum ancak onunda gece 22:00 sularında sunduğu haber bülteninin ratinglerinin çok parlak olmadığını biliyorum... Bu durumda yapımcıların ya da kanal müdürlerinin yerinde bende olsam, bu kişilere haber programını sundurur ve parayı cebe indirirdim... Tabi ki bende isterim haber kanallarında gördüğümüz, akıcı konuşmaları olan genç spikerleri bu büyük ulusal kanallarda haber sunuyorken görmeyi, ancak günümüz pazarının geldiği noktada, bunun pek mümkün olmadığı bir gerçek... Umarım ilerki yıllarda bu kuram değişir; genç, dinamik anchorman ve anchorwomanları 70 yaşını aşmış kişilerin koltuğunda görebiliriz...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.