Φ _atu_ Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 benim MSN hesabım hacklendi peki ben hesabımı nasıl geri alıcam lüTFEN Alıntı
Φ platon88 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 arkadaşım seni hacklayan kişi eğer özel sorunu da değiştirmişsen ona keylogger ve benzeri şifre bulucu program göndermelisin bunu yedirmek senin hayal gücüne kalmış yeni açtığın email adresine yaollar o proram şifreni oke? Alıntı
Φ soezryex Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 benim MSN hesabım hacklendi peki ben hesabımı nasıl geri alıcam lüTFEN Arkadaşım ayrıca msn yardım mail hesabına mailinin hacklendiğini yazıp sorunu çözebilirsin BEn bu şekilde hallettim. Alıntı
Φ ErAsER Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 geçmiş olsun kardeş bakma sen benim güldüğüme ama bugünlerde herkesin başına geliyor . sana tavsiyem direkt hotmail sayfasına git hesap hizmetlerine gir. SSS (sıkça sorulan sorular) bölümünden yardım konusunu oku ama sana daha kolay bi yöntem söyliim doğruddan bilgilerini güncelle eski şifrenle girmeye çalış sana otomatik olarak gizli sorunu sorucak yanıtla ve parolanı belirle parola belirlerkende asal kod kullan (1aFGT78Tu gibi) küçük büyük harf duyarlıdır giriş yaparken kullanacağın şekilde giriş yap Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.