Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl Ben sevdamı gizli yaşadım Kendime anlattım mutluluklarımı İçime ağladım hüzünlerimi Sözlerimi sustum Gözlerimi yumdum Kulaklarımı kapadım Ben sevdamı benimle paylaştım… Anlatamadım, paylaşamadım Korktum, yanıldım, belki de yanıltıldım Sen dinlemek istemedin Hep tepki gösterdin Paylaşamadım seninle olası kaygılarımı Tepkilerin beni durdurdu Ben sevdiğimi bile anlayamadım Korktum ileri adım atmaktan Sence ben hep yanlıştım Sence benim sevdam yalandı Yaptığın her olumsuz Her zorlayıcı tepki Bana geri adımlar attırdı Ve ben soruyorum şimdi sana Ne oldu benim paylaşamayıp İçime attıklarım Kafamda kendimle çözmeye çalıştığım Paylaşamadıkça büyüyen acılarım… Boş ver, anlat! Ne olursa olsun dinlerim seni….
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl EmiLY_pandora seni gördüğüme sevindim. Güzel yazılarını özleşmiştim.Paylaşamadıklarını paylaştığın için teşekkürler
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Aşk, kıskançlığı Kıskançlık, ayrılığı Ayrılık ölümü getiriyor!!!! Güzel olanlar kötüyü besliyor Kötü olanlar güzeli bitiriyor Gözler parlarken, yürekler çatlarcasına atarken Gözler donuklaşıyor, yürekler anlamsızca atıyor Varlığımız, var içinde yok oluyor Acı çekiyoruz acı!!! Biz insanlık sevemiyor, sevilemiyoruz Ne sen yaşayabiliyorsun Ne ben yaşatabiliyorum Hem karmaşıklık, hem tezatlık... Severken sevmemeyi Birlikteyken ayrılığı Güvenirken güvensizliği Onunlayken başkasını düşünüyor Değerli olanı değersiz kılıyoruz Ya sevdalar sevdasız yaşanıyor Ya sevdalar tezatlıklarla birleşiyor Nedendir bilinmez ama Her birliktelik ayrılıkla sonlanıyor..... saol TANİA HAYDE hoş buldum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.