Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Kendi anı defterini açan kaç kişi var bilmem ama ben açtım... Çünkü uzun zaman oldu buraya girmeyeli... EreN rumuzumla beni tanıyanlar var mıdır hala diye yazayım dedim buraya Saygılar Dostlar... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Valla kardeş ben 1 yıldır burdayım ama hiç görmedim açanını ama olsun hayırlı olsun İlk yazanda ben oldum Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Bi düşüneyim bakalım hatırlayacakmıyım , yok hatırlayamadım Uyan Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Valla kardeş ben 1 yıldır burdayım ama hiç görmedim açanını ama olsun hayırlı olsun İlk yazanda ben oldum ilk yazan bendim de siz içinci yazan oldunuz teşekkür ederim... Bi düşüneyim bakalım hatırlayacakmıyım , yok hatırlayamadım Uyan şimdi ben de tanıdım :D:D Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 ilk yazan bendim de siz içinci yazan oldunuz biggrin.gif teşekkür ederim... Ama sizinki sayılmaz ki Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.