Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Gelecegini olusturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olmasını dilerim. Nice seneler...
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Nice paylaşımlarda bulunmak dileğiyle, yazılarınızı zevkle okuyorum Doğrucudavut. Doğum gününüz kutlu olsun. Aaaaaaaaartı Allah uzun ömürler versin
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl dogum günün kutlu olsun geç gördüm zaten sende geç gördün farketmez sanırım
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 16 yıl Biraz geç gördüm ama iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar Biraz geç gördüm ama iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar guzel gun gecirmisindir umarim tabiki hatirliyorsan ne yaptini iki ay once
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 16 yıl guzel gun gecirmisindir umarim tabiki hatirliyorsan ne yaptini iki ay once Valla, dün yediğim yemeği bile hatırlamıyorum güzeldi galiba Yok,yok, şaka tabii, zor bir günün akşamıydı ama güzeldi.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.