Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gelecegini olusturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olmasını dilerim. Nice seneler... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Nice paylaşımlarda bulunmak dileğiyle, yazılarınızı zevkle okuyorum Doğrucudavut. Doğum gününüz kutlu olsun. Aaaaaaaaartı Allah uzun ömürler versin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 dogum günün kutlu olsun geç gördüm zaten sende geç gördün farketmez sanırım Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 Biraz geç gördüm ama iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 Biraz geç gördüm ama iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar guzel gun gecirmisindir umarim tabiki hatirliyorsan ne yaptini iki ay once Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 guzel gun gecirmisindir umarim tabiki hatirliyorsan ne yaptini iki ay once Valla, dün yediğim yemeği bile hatırlamıyorum güzeldi galiba Yok,yok, şaka tabii, zor bir günün akşamıydı ama güzeldi. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.