Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Genel Eklemeler: 1. Site Adı: Full Turizm 2. Site Adresi: http://www.fullturizm.com 3. Sitenin Açıklaması: Türkiyedeki turizm mekanlarının anlatıldığı bir site. 4. Sitenin hizmet verdiği alan / dizin: Turizm Neden Öneriyorsunuz Soruları: 1. Sitenin ekleme kriterlerine göre artıları nedir?: Çok hoş bir dizayna sahip ve kullanıcı dostu bir arayüzü bulunmaktadır. 2. Sitenin ekleme kriterlerine gore eksileri nedir?: Şuan site bilgi içeriği zayıf yavaş yavaş içerik çoğaltılıyor. 3. Sizce bu sitenin diğer sitelerden (aynı alandaki) farkı nedir?: Daha düzenli ve her mekan için aynı şekilde tanıtım yapılması. 4. Bu site size neden hitap ediyor veya neden öneriyorsunuz, açık ve net şekilde yazınız?: Bu site benim kendi düşüncelerimi ifade ettiğim ve gerçekten Türkiyedeki hangi mekan olursa olsun çok kısa sürede bu bilgiye ulaşabileceğiniz bir kullanıcı arayüzüne sahip olmasından dolayı insanlara tavsiye ediyorum. 5. Siteyi bir cümle içinde en iyi nasıl anlatabilirsiniz.: Türkiyedeki turizm mekanları hakkındaki bilgilere en hızlı ulaşabileceğiniz sitenin adıdır.
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl Yazar Arkadaşlar 17 kişi görüntülemiş yazdığım konuyu. fakat kimse birşeycikler yazmamış. benim isteğim rap falan değil olumlu veya olumsuz yönlerimi bilmek. cevaplarınızı bekliyorum
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl ciddi anlamda büyük emek verilerek hazırlanmış bir site... emeğinize sağlık.. sık kullanılanlara ekleyeceğimden emin olabilirsiniz tebrikler..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl adana ilini incelemiştim.. şimdi ankara'ya bakayım dedim.. hayal kırıklığına uğradım.. ankara'da bahsedecek hiç bi yer yok mu ? müzelere ayaş kaplıcasını yazmışsınız diğer illeri incelediğimde umarım aynı hüsranla karşılaşmak..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl bir kaç ile bakarak değerlendirmemek gerekiyormuş illeri tıkladığımda çoğu eksik, hiç tanıtımı yapılmamış... sık kullanılanlara ekleme konusunda düşünmem gerekecek yeni hazırlanan ve bilgileri yeni yeni eklenen bir site sanırım.. umarım istediğiniz ziyaret sayısını yakalarsınız.. ben gezmeyi yeni yerler görmeyi sevdiğim için inceledim, hani sormuşsunuz ya bu site size neden hitap ediyor diye bilgileri tazelemek ve fikir edinmek adına ziyarete değer bir site
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl alt menü de çok iyi bir fikir bence... başlıklar altında gezilecek yerleri toplamak ve bir tıkla ziyaretçiye sunmak güzel.. ama çoook eklenecek var değil mi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.