Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl arkadaşlar cinius yayınlarınadan çıkan "BİRİLERİNİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM" adlı roman insan psikolojisini derinden irdelemiş mutlaka okuyun
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 13 yıl Benim mutlaka okuyun diyeceğim kitabın adı "KIÇTANKARA" Sanki içimize chip yerleştirmiş ve bizi anlatan bir roman. Sabah kalkıp işe gitmekten daha iyi yollar olduğunu anlıyor insan okuduktan sonra.... Öyle büyük laflar da yok kitapta neyse aslında bu kitabın üzerine konuşacağım birilerini arıyorum. Okuduysanız konuşalım...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2011 13 yıl Benim mutlaka okuyun diyeceğim kitap ise Cinius Yayınları'ndan Anatolya Efsaneleri. Türk fantastik roman. Cadılar, büyücüler vs... Her şey var. Aşk, macera ve bir kahramanlık destanı. Gümüş roya Serkis'in aşkı Peri ile Deli Tanrılara karşı savaşını konu alıyor.
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 13 yıl çok kitap okurum ama bu dediklerinizi okumadım... en kısa zamanda halledeceğim... benim favorimde Zar Adam...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.