Φ saree Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 arkadaşlar cinius yayınlarınadan çıkan "BİRİLERİNİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM" adlı roman insan psikolojisini derinden irdelemiş mutlaka okuyun Alıntı
Φ yasemingul78 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Benim mutlaka okuyun diyeceğim kitabın adı "KIÇTANKARA" Sanki içimize chip yerleştirmiş ve bizi anlatan bir roman. Sabah kalkıp işe gitmekten daha iyi yollar olduğunu anlıyor insan okuduktan sonra.... Öyle büyük laflar da yok kitapta neyse aslında bu kitabın üzerine konuşacağım birilerini arıyorum. Okuduysanız konuşalım... Alıntı
Φ buzmavisi Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2011 Benim mutlaka okuyun diyeceğim kitap ise Cinius Yayınları'ndan Anatolya Efsaneleri. Türk fantastik roman. Cadılar, büyücüler vs... Her şey var. Aşk, macera ve bir kahramanlık destanı. Gümüş roya Serkis'in aşkı Peri ile Deli Tanrılara karşı savaşını konu alıyor. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 çok kitap okurum ama bu dediklerinizi okumadım... en kısa zamanda halledeceğim... benim favorimde Zar Adam... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.