Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl Herşey sende, gözlerinin en içinde. Bütün doğruların, ve bana dair ne varsa sakladığın, saklamaya çalıştığın; unuttuğun birşey var, benim bütün içim gözlerimde, senin de ... Ve sevgililer, ne kadar sevgi tükettiniz geçen on beş gün içinde, kaç defa tükendiniz. Ya da mutluydunuz, mutluydular. Zamana sığmadığınız oldu mu, döndü mü her yer etrafınızda, siz dönerken aslında, oda dönüyor sandığınız oldu mu. Dönüyordunuz, hiç bilmediğiniz bir yerde, oraya ait olmadığınız halde, orada oldunuz mu hiç, uzaklarda. Bir düş, hiç bitmeyecekmiş gibi geliveren, geldiği gibi giden. Kısır döngülerden kaçıncısı bu. Ve kimbilir kaçıncı “bir daha böyle acıtmayacağım kendimi” dediğimiz. Herkes gibi olmaya bir adım kala, içinize geri dönüşünüz ve kapılmak fırtınalara sonra boğulmak yağmurlarda. Ruhsal düşmeler/ kalkmalar, kalkamayacak gibi olmalar. Ne derin darbeler, kan rengi her yer. Yani siyah, yani bu benim dışım; şimdilerde de içim. Bulanıyor, bulanıyor, ben dönüyorum bir şeylerin etrafında. Bir kelebek daha ölüyor. Bu kaçıncı katliam. Bir delinin delirmesine şahit olmaya hazır mısınız. Neredeyse ... Yazmaya başlarken bir şarkısı vardı kulaklarımda, Şarkılar uzak durun ruhumdan yahu, ama bazen! Böyle tam ölecekken, umutlandırıp, yeniden yeniden öldürmeseniz! Delirmek ertelendi! Sevgimle ... Kolay Gelsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.