Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl . YAPMAYIN NE OLUR... Yok birbirimizden farkımız. Bunları yazıyorum olmak, hissetmenizi, paylaşmayı istemek, ayırmaz beni sizden... Vallahi biliyorum ki, eksiğim var, fazlam yok çoğunuzdan,sizden... Sadece bakarken farklı yöne, farkında olmadığını düşünmem coğusunun... Yoksa, ben miyim, uyuyan,yanlış bakan sizce... Uyanmamız için, uyanmanız için, Tanrı aşkına ne olması gerek... Bugün, dün, patlayan bombaların, ülkemin her yerinde... Patlaması mı gerek, pirelerinizin uçtuğu yerde... Herkes yaşarken dünyasını, kendi kamarasın da... Zavallı gemi debelenirken batmayacağım diye, dalgaların arasında... Olmuyor işte, olunmuyor yar, el adamı ile yatarken... Bakma sen, ben onunlayım,yatıyorum ama, seninleyim derken... İnanmıyor, kanmıyor insan... Ülkem insanım, yobazın kafadaki karasını, isini, örtmüyor takken... Yazık insanım, sivil örümceğin eldeki izini kapatmıyor eldiven... Anlasanıza, birileri hedefine almış, seni, bizi, hepimizi... Doğru değilse gel... İnandır beni, bizi... Yanlış ise söylenenlerin, onlarcanın, yirmilercenin, yüzlercenin, sadece üçü, beşi... Değil hepsi... Tanrı şahidim olsun tutacağım elini... Yok, değilse, sen tut elimi, elimizi, ellerimizi... Yazık , inan ki yazık... Bir bana mı kalmış bunları düşünmek, yazmak, yorumlamak... Bunca verimsiz yıldan sonra... Öyle ya, yemiş yıllardır tırpanı... Yurtseveri, düşüneni, insanı... Kala kala bu ölümlüye kalmış, keçi ye kalmış, yazmak,düşünmek, üzülmek, yıllardan sonra... Denir, koyunun olmadığı yerde, Abdurahman Celebi ye... Heyhat, arayan, ihtiyaç hisseden simdi... Aslında kesendir, yok edendir zamanında.. Hem Abdurahman Çelebi'yi, hem koyunu, hem keçi'yi... ______________________________________________ Tuncay D. Kalemoğlu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.