Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 http://www.helaletmiyorum.org/ mail ile dolaşan bir tür anket mi yok örtülü bir fişleme taktiği mi... helal etmiyorsan tıklıyorsun... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Harikasın direniş, nereden buldun bunu. Sabah sabah güldürdün beni. Hakkımı vermiyorum demek daha doğru olur. Helalle haramla işim olmaz. Bu iş helale harama değil, halkın oyu ile cezalandırılmasına bağlı. İktidarın eğitmediği, kendi gibi olmayı öğrettiği, bilinçsiz köleler haline getirmeye çabaladığı halkın uyanmasıyla olacak işler var, onları uyandıracaklar var ... Saygılar... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Ben de link açılmıyor ama size katılıyorum helal olsun Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 ben bu ülkeye, gelecek günlere dair umutlarımı yitiriyorum.. bu kadar mı bilinçsiz bu insanlar.. bu kadar mı değersiz oyları, gelecekleri, hayatları ve onurları.. yapılacak yardım nereye kadar götürecek onları.. kabul ettikleri yardımın onlara neleri getirdiğini ve neleri götüreceğini anlamıyorlar mı.. Türkiye gerçeği bu olmamalı.. sosyal devlet anlayışı kömür, beyaz eşya, ulaşım bileti, yiyecek yardımı değildir.. sosyal devlet, halkını yaşanabilir refaha ulaştırmaktır.. işsizliğin önüne geçmektir.. yeni iş sahalrı oluşturmaktır.. sağlıkta ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, sorunları gidermektir.. batısı ile doğusu ile ülkenin her yanında aynı hizmeti verebilmektir.. .... ama seçim öncesi daha da artan bu yardım kampanyalarının altında sinsi bir çıkar yatmaktadır.. ne yazık ki insanlar bunu hala görmemekte ısrarcı.. ve bana kömür verdi, yağ verdi oyum ona diyebilmekte.. ve bi nevi oylarını satmakta.. çok acı.. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Ya bu yardım yardım denilip duruluyor da bizim mahalleye neden uğramıyorlar bizim oyumuza minnetmi etmiyorlar anlamadım ki.. Ben hakkımı helal ediyorum çünkü bir oy yüzünden annemin hakkıyla öteki tarafa gidemem ve ailemden sayısız kişinin ve arkadaşlarımdan ve pek çok sevdiğim dostlarımdan çünkü onlar oylarını gene akp ye vereceklermiş.Ama bir sır vereyimmi hiç birinin evine yardım gitmediği halde benmi? ben gidip sadece muhtara oy verip geleceğim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Ben muhtara vermeyeceğim, çünkü bozuk megafonunu duymaktan gına geldi. Adam tüpçü gibi bağırıp duruyor Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 zanımca açamadığım link yardımlarla ilgili.... o zaman iş değişir. ben halkımı dünden bugüne açlıkla terbiye eden kim olursa olsun,hakkımı helal etmiyorum. hesabıni önce vicdanlarla soracağız. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 yardım gitmediği halde bu partiye oy verenlerin sayısı çok değil ki zaten.. mesele, aldığı oyların çoğunluğunun yardım yapılan seçim bölgelerinden gelmekte oluşudur.. gerçekten üzülüyorum bu duruma ve içim acıyor.. çekip git daha ne duruyorsun bu ülkede diyor, içimdeki ses !!! demokrasi kelimesinin değil anlamı, sadece dillerinden çıkışı bile bu partideki bir çok vekile yakışmazken herkesten daha demokrat ve aydın olarak kabul görmeleri çok can sıkıcı... ve ben bu karanlık beyinlerin bulunduğu bir iktidarla yönetilmeyi haketmiyorum... ve asla kabul etmiyorum.. ne başbakanlık makamındaki kişiyi başbakan,ne de cumhurbaşkanlığı makamındaki kişiyi cumhurbaşkanı olrak kabul ediyorum... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 gerçekten üzülüyorum bu duruma ve içim acıyor.. çekip git daha ne duruyorsun bu ülkede diyor, içimdeki ses !!! Kaçmak yok hiç bir yerden, gitmesi gerekenler geldikleri gibi giderler Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 hangi seçmenle bizi kovarlar yinede gitmezler yahu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 halk sızden yardım beklemıyo yatırım beklıyo ıs beklıyo kendı komurunu yıecegını ıcecegını kendı kazandıgı parasıyla hakettıgı parayla alnının terıyle kaznıp kendı almak ıstıyo bu tutum ınsanları daha da cok tembellestırmekten ve kolelestırmekten oteye gıtmez oy karsılıgında yardım yapıyolar ama unutmamak gerekırkı bızı yardıma muhtac edende devletın ta kendısı halk tavuga benzer.tavugun tuylerını canlı canlı yolarsanız hıc bır yere gıdemez dısarı cıkmak ıster usur.sıcak bır yere gıtmek ıster derısı kavrulur.tuylerı yolunmus tavuga 1 avuc yem verdıgınız zaman sızın bacaklarınız arasına gelır ve pesınızden ayrılmaz sız nereye gıdersenız tavukta pesınızden gelır. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 ben bu ülkeye, gelecek günlere dair umutlarımı yitiriyorum.. bu kadar mı bilinçsiz bu insanlar.. bu kadar mı değersiz oyları, gelecekleri, hayatları ve onurları.. yapılacak yardım nereye kadar götürecek onları.. kabul ettikleri yardımın onlara neleri getirdiğini ve neleri götüreceğini anlamıyorlar mı.. Türkiye gerçeği bu olmamalı.. sosyal devlet anlayışı kömür, beyaz eşya, ulaşım bileti, yiyecek yardımı değildir.. sosyal devlet, halkını yaşanabilir refaha ulaştırmaktır.. işsizliğin önüne geçmektir.. yeni iş sahalrı oluşturmaktır.. sağlıkta ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, sorunları gidermektir.. batısı ile doğusu ile ülkenin her yanında aynı hizmeti verebilmektir.. .... ama seçim öncesi daha da artan bu yardım kampanyalarının altında sinsi bir çıkar yatmaktadır.. ne yazık ki insanlar bunu hala görmemekte ısrarcı.. ve bana kömür verdi, yağ verdi oyum ona diyebilmekte.. ve bi nevi oylarını satmakta.. çok acı.. Direniş sana katılıyorum Ayrıca bu insanlar bu kadar yardımseverdi de nerdeydiler şimdiye kadar ? Ve yardımlar neden adaletli bir şekilde dağıtılmıyor? Nerde adaletli parti ? İnsanlar bunu düşünemecek kadar cahiller mi, yada kör mü oldular ? Düşündükçe sinirleniyorum ve seçimler bitince bu yardımları alan oy veren insanların vicdanları rahat mı olabilecek mi ? Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 AKP nin bu derece tercih edilmesindeki sebep lider faktörü, halk kendine benzeyene oy verir, diğer partiler doğru lider adayını çıkarabildiğinde yardım mardım kurtaramaz kimseyi. Geldikleri gibi dönerler geriye! Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 yardım etmek yerine iş olanakalrı sağla... teşvik et insanları çalışmaya.. sen ne yapıyorsun, tembelliğe hazır yemeye alıştırıyorsun.. insanlar çalışmadan ayda 500 lira, yemek yiyecek yakacak yardımı ve otobüs bileti alıyor.. niye çalışsın.. niye başka partiye oy versin değil mi... bu insanlar silkinip kendine gelmeli artık.. bu düzene dur denmeli.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 halkın anlayacağı dilden konusuyor.. halkın yanındaymış gibi görünüyor.. ağlayanla ağlıyor gülenle gülüyor GÜYA.. ne bir devlet adamı ne bir siyasetçi vasfı taşımıyor.. bilgisiz beceriksiz bir insan modeli.. hazırlıksız konusunca bir ileri iki geri yapıyor.. aman yanlış anlaşıldım bunu demek istemedim deniyor ardından.. ya ben kesin ergenekondan içeri alınacağım konuşan susturuluyor.. paranoya halınde yasıyor ınsanlar.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Senin isimle benim isim zaten yeterli Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Direniş korkma sen atılsa sardumyam atılırdı bizlerde yazıyoruz aynı şeyleri Belki bir insanın fikrini değiştirmek, belki gerçekleri gösterebilmek umuduyla yazıyoruz. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 keşke uyansa birileri.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Sardunyam niye yok ortalarda! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.