Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2005 20 yıl Blue Brother Blue Brother 2 Captain Comic Commander Keen 1 Commander Keen 2 Commander Keen 4 Cool Spot Crime Wave Thingy Tracy Duke Nukem Jazz Jackrabbit Moktar Nicky Boom Prince Of Persia Prince Of Persia 2 Robocod Secret Agent Terminator2 Wolfenstein 3d Спорт: Bowling Budokan California Games 2 Chicago 90 Cisco Heat GP Auto GP Moto Indy 500 MicroMachines NBA Offroad Pool Test Drive 3 Tristan Winter Для отдыха: Carmen San Diego Lemmings Lemmings 2 Pipe Mania Sokoban Socoban 94 Supaplex Incredible Machine 1 Платформенные: Aldo Bubble Super Mario VGA Стратегии Civilization DDay Dune 2 History Line Stratego **BuyruN** kolay gelsin...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Selam wherthus .Hugo yu yükledim.Ama calistiramiyorum.Index 'ten ms-dos 6.22 yükledim.İcinden Winimage self extractor isimli 4 dosya cikti.Bunlari mi acmam gerekiyor?Eger öyleyse nasil yapicam?Ms-dos 'u yüklesem bile Xp de nasil calisicak?Yardimlarini bekliycem.Simdiden tesekkürler.
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Xpde çalıstırman biraz zor olabilir ama tam bilgim yok.Cünkü oyun oynamıyorum denemedim hugoyu calıstırmayı...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.