Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl Zamanın birinde bir adam düşünce suçu nedeniyle hapise atılmış 6 ay boyunca ne yemek ne su verilecekmiş. eğer 6 ay sonunda hayatta kalırsa idam edilecekmiş.Adamın hamile olan kızı adamı 2 günde bir yanında yemek götürmesine izin verilmeden ziyaret ediyor muş.Adam 6 ay hayatta kalmayı başarmış.Adamı idam etmek için mahkemesi yapılacakmış. Hakimde o zamanın en akıllı kişisi olarak kabul edilirmiş. Mahkeme günü adamın kızı hakime ; - sizki bu zamanın en bilge en akıllı kişisisiniz. Size birşey sorucam eğer bilirseniz babamı idam edin ancak bilemezseniz babamı serbest bırakacaksınız demiş. Ee tabi hakim kendinden emin tamam kabul ediyorum demiş. Kız soruyu sormuş; - Ben babamın kızıyım babam benim oğlum ben babamın nesiyim ? NOT:hikayeyi iyi okuyun cevap hikayenin içinde gizli hadi kolay gelsin
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl kız yeni doğum yapmış olabilir ve babası açlıktan ölmesin diye emzirmiş olabilir. yani annesi
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl evet süt annesi hamileymiş kız öyle denmiş doğum yapmıştır büyük ihtimalle davete katılıyorum
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl bencede süt annesi.ve eğer bu cevaplar doğruysa(herkes bilmiş olacak)o hakim o kadarda akıllı değilmiş
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Yazar ewt arkadşlar doğru cevaplar bu kadar geç yanıtladığım için üzgünüm kız babasının süt annesiymiş.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.