Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Şimdiye dek en çok hoşunuza giden iltifatlar ?

Gönderi tarihi:

çirkin böcüğüm....... :P ya iltifat dediğin nedir ki..bazen sewdiğin insanın her lafı iltifat gibi gelir.....ben en çok böcük lafını ve kedi lafını sewerim.....

böcüğüm -kedim......

çok mu alaksız olduya benim açıklama...... :unsure:

Gönderi tarihi:

çok iltifat alırım arkadaşlar, hangisini söyleyim şimdi -_-

en son aldığımı yazayım isterseniz, bugün bi arkadaşımla telefonda konuşurken ''ankaranın en güzel kızı'' dedi :blush: diğerlerini söylemeyim artık :):P

Gönderi tarihi:

çok iltifat alırım arkadaşlar, hangisini söyleyim şimdi -_-

en son aldığımı yazayım isterseniz, bugün bi arkadaşımla telefonda konuşurken ''ankaranın en güzel kızı'' dedi :blush: diğerlerini söylemeyim artık :):P

vah vah bu kızın aşktan gözü kör olmuş Allah kurtasın :D

en hoşuma giden bezgin bekir yorgunken iyi geliyor, gülüyorum :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

En gıcık olduğum '' çok tatlısın '' denilmesi.. Neyim ben baklava mı ?

En hoşuma gideni ise gözlerime yapılan iltifatlar.. Şaşırıyorum aslında çünklü renkli gözlü biri de değilim ama alıyorum zaman zaman nasıl oluyorsa. :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

egomuzu tatmin ediyos ha :D

banada cekik gözlerimden dolayı çok laf geldi ama ne bilem öyle sözlere cok takılıp kalmam..

Gönderi tarihi:

gerçekten ego tatmin etmek için.. :D

ee söyleyelm bari..çok güzel oldugumu söylerler ama dış görünüşüme yapılan iltifattan çok zeki,esprili ve anlayışlı oldugumun söylenmesi daha hoşuma gidiyor.. B):P

Gönderi tarihi:

İltifat alamayan nesini tatmin etsin :D:D:lol::lol:

Gönderi tarihi:

Fındık içim -_-

Fıstık içim -_-

Fındık kurdum -_-

Bal gözlüm -_-

Tatlı meleğim -_-

Ne bu be manav mı talıcı mı annamadım :lol:

Ama en güzeli Ey Torosların Rüzgarına Kapılmış Hasret Kokan Sevgili .. :blushing: ....

:stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.